3 Ιουνίου 2017

Πολάκης: Χουντοβασιλικά υπολείμματα στην κηδεία του Μητσοτάκη!

Υπάρχουν στιγμές, όπως εκείνες μπροστά στο θάνατο κάποιου, που ανοησίες και ύβρεις δεν χωράνε, ακόμη και αν αυτός ο κάποιος ήταν πολιτικός τους αντίπαλος. Όλοι εκφράζουν τη λύπη τους και στις αντιθέσεις συγκρατιούνται. Με κάποιες εξαιρέσεις, όπως εκείνη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.

"Ναι δεν κρατήθηκα να βλέπω τα λιβανιστήρια των ΜΜΕ να λένε ψέμματα από το πρωί ως το βράδυ περί της πολιτικής διαδρομής του ανδρός με μοναδικό στόχο και σκοπό να πάρει πόντους η μετριότητα που λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης..." αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ. Πολάκης σε ανάρτησή του στο facebook απαντώντας σε σχόλιο πολίτη. Χαρακτηρίζει δε όσους παρευρέθησαν στην κηδεία του Μητσοτάκη ως "χουντοβασιλικά υπολείμματα που αναμαζώχτηκαν προχθές για να χειροκροτήσουν το Γλύξμπουργκ..." παραβλέποντας το γεγονός ότι στην κηδεία παρέστησαν και μέλη της κυβέρνησης με επικεφαλής τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Στην αρχική του ανάρτηση στο facebook ο κ. Πολάκης σημείωνε: «Κρατιέμαι άλλα δεν γίνεται... Δεν είναι ΠΟΛΛΟΙ που αγάπησαν ξαφνικά τον Κωνσταντίνο Μητσοτακη... Είναι ΠΟΛΛΑ τα ΜΜΕ που φτιάχνουν αγιογραφίες καθώς περιμένουν διαφήμιση και δάνεια από τον Κυριάκο...». Και ο πολίτης του απαντούσε: «Στην κηδεία δεν κρατήθηκες ούτε μια ημέρα. Οχι για την πολιτική του άποψη. Για την ανθρώπινη εκδήλωση αυτής απέναντι στο πένθος του θανάτου. Ντροπή σου Πολάκη, είσαι πολύ μικρός...».

Οι σχετικές αναρτήσεις στο facebook (χρονολογικά):

Αρχική ανάρτηση Πολάκη: 

Ανάρτηση-σχόλιο πολίτη:
 

Ανάρτηση-απάντηση Πολάκη:

Αυτά λοιπόν στην κρίση των πολιτών... 


Και κάτι για την ιστορία: Στην εξόδιο ακολουθία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, την περασμένη Τετάρτη στις 31.5.2017, στη Μητρόπολη Αθηνών παρευρέθηκαν: Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο τέως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Σημίτης, Κώστας Καραμανλής, Γιώργος Παπανδρέου, οι υπηρεσιακοί πρωθυπουργοί Παναγιώτης Πικραμένος και Κατερίνα Θάνου. Οι πολιτικοί αρχηγοί Φώφη Γεννηματά, Σταύρος Θεοδωράκης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Δημήτρης Κουτσούμπας, Πάνος Καμμένος και Βασίλης Λεβέντης. Παρών και ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, καθώς και πλήθος βουλευτών, πρώην υπουργών όλων των κομμάτων και πλήθος κόσμου. 







yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου