4 Ιουλίου 2018

Παράξενες και εντυπωσιακές εικόνες από το Μουντιάλ 2018

Ολοκληρώθηκε χθες ο γύρος των 16 στο Μουντιαλ 2018 της Ρωσίας. Δέκα παράξενες ή και εντυπωσιακές, μέχρι τώρα, εικόνες από τις εξέδρες των γηπέδων ή και μακριά από τον αγωνιστικό χώρο:

Αριστερά: Η στρογγυλή θεά. Με υπομονή ένας φίλαθλος της εθνικής ομάδας του Μεξικού
περιμένει την έναρξη του αγώνα με την Σουηδία στο Εκατερινμπουργκ της Ρωσίας. AP Photo/Gregorio Borgia. (kathimerini.gr 27.06.2018).

Οπαδός της εθνικής ομάδας του Μεξικού βαμμένος ώστε να παραπέμπει στην Ημέρα των Νεκρών διακρίνεται προβληματισμένος στις κερκίδες του γηπέδου στη Σαμάρα έπειτα από τον αγώνα μεταξύ Βραζιλίας και Μεξικού, ο οποίος έληξε με 2-0 και πρόκριση της Βραζιλίας στη φάση των «8» του Μουντιάλ. REUTERS / DYLAN MARTINEZ. (naftemporiki.gr 03.07.2018): 

Ο Mario Hvala, επαγγελματίας κομμωτής, δουλεύει στο κομμωτήριό του «Damjan», στο Νόβι Σαντ της Σερβίας, το κούρεμα ενός πελάτη ο οποίος ζήτησε να σχηματίζεται στο κεφάλι του η μορφή του Ντιέγκο Μαραντόνα. EPA / KOCA SULEJMANOVIC. (naftemporiki.gr 02.07.2018):

Στην φτήνια. Άμεσες εκπτώσεις για τις επίσημες φανέλες της εθνικής Γερμανίας μετά τον αποκλεισμό της από το Μουντιάλ. Μαζί με τους φιλάθλους κλαίνε και οι καταστηματάρχες. Peter Kneffel/dpa via AP. (kathimerini.gr 28.06.2018):

Χρώμα Αφρικής. Πανέτοιμοι οι φίλαθλοι της Σενεγάλης να υποστηρίξουν την ομάδα τους. AP Photo/Efrem Lukatsky. (kathimerini.gr 
28.06.2018):

Κοιτάξτε τι ωραία που περνάμε. Τι θα ήταν η σύγχρονη ζωή αν δεν έχει αποτυπωθεί στα κοινωνικά δίκτυα; Οι Βραζιλιάνες φωτογραφίζονται μαζί με τις μπίρες τους στο στάδιο. EPA/ABEDIN TAHERKENAREH (kathimerini.gr 28.06.2018):

Πάθος και... παρεκτροπές. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έζησε το ματς της Αργεντινής απέναντι στη Νιγηρία με ιδιαίτερα έντονο τρόπο. Στο δεύτερο, νικητήριο γκολ των Αργεντινών λίγο πριν τη λήξη του ματς, η θρυλική μορφή της ποδοσφαιρικής Αργεντινής εκτροχιάστηκε κάνοντας άσεμνες χειρονομίες από την εξέδρα. (Deutsche Welle 27.06.2018):


Ο θεός. Στον μικροσκοπικό (σε ύψος) θεό της μπάλας Lionel Messi έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους οι Αργεντίνοι και οι οπαδοί της εθνικής της για μια πρόκριση στους 16. EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA. (kathimerini.gr 19.06.2018):

Κοντινά. Φυσικά ο φακός εκτός από τις φάσεις προτιμά και τις όμορφες φατσούλες των ωραίων κυριών στις κερκίδες των γηπέδων. Στην φωτογραφία μια καλλονή που υποστηρίζει την Πορτογαλία. EPA/RONALD WITTEK. (kathimerini.gr 15.06.2018):

Η ομάδα των Ηνωμένων Εθνών. Δεν λείπει τελικά από πουθενά η τρέλα για το ποδόσφαιρο. Ετσι οι πρεσβευτές των χωρών που συμμετέχουν στο Μουντιάλ φόρεσαν την επίσημη φανέλα της χώρας τους και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί και τον Αντόνιο Γκουτιέρες στον ρόλο του διαιτητή. REUTERS/Eduardo Munoz. (kathimerini.gr 15.06.2018):

Και ορισμένα, μέχρι τώρα, στοιχεία:
Στα προημιτελικά (στους 8) προκρίθηκαν οι εθνικές ομάδες των εξής χωρών: Ουρουγουάης, Γαλλίας, Βραζιλίας, Βελγίου, Ρωσίας, Κροατίας, Σουηδίας και Αγγλίας. Αποκλείστικαν από τα προημιτελικά κάποια φαβορί όπως οι ομάδες της Ισπανίας (έχασε στα πέναλτι από την Ρωσία) και της Αργεντινής (έχασε από την ομάδα της Γαλλίας). Μεγάλη αρνητική έκπληξη του Μουντιάλ ήταν ο αποκλεισμός στη φάση των ομίλων της παγκόσμιας πρωταθλήτριας του 2014, της ομάδας της Γερμανίας, που δεν μπόρεσε να προκριθεί ούτε στο γύρο των 16. Και το 
Μουντιάλ συνεχίζεται... 

afirimeno.com






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου