5 Σεπτεμβρίου 2020

Συνεδριακό κέντρο επιπλέει σε γραφική λίμνη

Νέο συνεδριακό κέντρο που επιπλέει σε μια γραφική λίμνη, ακριβώς δίπλα από το αεροδρόμιο Τσενγκντού Τιανφού στην πόλη Τσενγκντού, πρωτεύουσα της κινεζικής επαρχίας Σιτσουάν, προτείνει το αρχιτεκτονικό γραφείο Mars Studio.

Παρά το γεωμετρικό σχήμα του και τη φουτουριστική όψη του, είναι εμφανείς οι αναφορές στην αρχαία κινεζική αρχιτεκτονική με τις κεκλιμένες στέγες και τις αυλές που φιλοξενούν διαμορφωμένο φυσικό τοπίο. 


Η πρόσοψη του κτίσματος είναι «υφασμένη» με μασίφ ξύλο και γυαλί, με τα δύο υλικά να κατανέμονται ρυθμικά και βαθμηδόν, ωσάν να είναι ρυτίδες στο νερό, κατοπτρίζοντας τη γύρω φύση. Η λαμπυρίζουσα επιφάνεια της λίμνης και το πυκνό δάσος αντανακλώνται στο γυαλί, λες και τυπώνεται πάνω στο κτήριο το ποιητικό φυσικό τοπίο. 


Η σύλληψη ήταν μια πνευματική αστική νήσος, προέκταση του πυκνού δάσους, η οποία θα καλεί ντόπιους και επισκέπτες από όλον τον κόσμο να συγκεντρωθούν, να επικοινωνήσουν και μαζί να παρατηρήσουν τη λίμνη, να απολαύσουν το ελαφρύ αεράκι και τον ήλιο στις ευρύχωρες βεράντες του κάθε ορόφου. 


Τα τμήματα του κτηρίου επικοινωνούν το ένα με το άλλο είτε με εσωτερικό διάδρομο είτε με εξωτερική γέφυρα. Ανάμεσά τους, αυλές με διαμορφωμένο φυσικό τοπίο, οι οποίες προσθέτουν πνευματικότητα στο όλο σχέδιο. 

Πηγή: naftemporiki.gr

3 σχόλια:

  1. EURES

    Η ευρωπαϊκή επαγγελματική κινητικότητα
    Ξενοδοχείο Τιτάνια, Αθήνα
    Penepistimious 52, Αθήνα 10678- Ελλάδα

    Γεια σε όλους. Ψάχνετε για ευκαιρίες απασχόλησης, ένα μέρος για εργασία με ζωντανή πόλη και ηρεμία της παρθένας φύσης; ειδικευμένος απόφοιτος για εργασία σε οργανισμούς εντός των χωρών της ΕΕ-27 συν Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισλανδία, Λιχτενστάιν, Νορβηγία και Πολωνία ή σαν αλλαγή τοπίου; Δεν ψάχνω πια!

    Το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ έχει ό, τι χρειάζεστε, παρέχουμε πληροφορίες, υπηρεσίες τοποθέτησης και πρόσληψης σε εργοδότες και άτομα που αναζητούν εργασία στην Ευρώπη σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών τομέων. μερικά παραδείγματα είναι τα εξής:
    * Διαφορετικοί κλάδοι της βιομηχανίας
    * Ξενοδοχείο, εστιατόριο και τροφοδοσία
    * Κατασκευή: εργάτες οικοδομών, επόπτες.
    * ΤΠΕ: Προγραμματιστές, κωδικοποιητές, προγραμματιστές ιστού, ειδικός δεδομένων IoT / big data
    * Υγειονομική περίθαλψη: Νοσοκόμες, γιατρός.

    Εγγραφείτε σήμερα, υποβάλετε το βιογραφικό σας σημείωμα, συνομιλήστε με έναν πράκτορα ή σύμβουλο του EURES, πάρτε συνέντευξη και προσληφθείτε.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή σας, επικοινωνήστε σήμερα με έναν σύμβουλο EURES μέσω των παρακάτω συνδέσμων
    Gmail: euresjob.eu@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρός τους αναγνώστες μας: Είναι προφανές, παρ' όλα αυτά το τονίζουμε και πάλι: Το afirimeno.com δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με όλους αυτούς που πουλάνε δάνεια κλπ σε υποτιθέμενα σχόλια τους σε αναρτήσεις μας. Δυστυχώς ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει, ακόμη και άσχετο με την ανάρτηση. Να είτε λοιπόν προσεκτικοί.
    Προς τους σχολιαστές: Παρακαλώ τα σχόλιά σας να είναι επώνυμα και να έχουν σχέση με το θέμα της ανάρτησης. Αν είναι άσχετα με την ανάρτηση θα διαγράφονται. Επίσης τα όποια σχόλιά σας φτάνει να γράφονται μια φορά σε κάθε ανάρτηση, τα επιπλέον θα διαγράφονται άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Hello
    We are a trade finance company that uses our own credit lines to facilitate the issuance of financial guarantees like BG, SBLC, DLC and more. If our services will be of help to you, let us know so we can guide you with our process.
    Mobile | WhatsApp: +19893413179
    Email:mohammedahsan877@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή