5 Σεπτεμβρίου 2012

Ανέκδοτο: Το e-mail της απιστίας

Ένας επιχειρηματίας έστειλε το παρακάτω e-mail στη σύζυγό του:

«Προς την αγαπημένη μου σύζυγο.
Θα καταλάβεις σίγουρα ότι έχω κάποιες ανάγκες στις οποίες εσύ μετά τα 54 σου χρόνια δεν μπορείς πλέον να μου ικανοποιήσεις. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί σου και σε εκτιμώ σαν μία καλή σύζυγο. Για τον λόγο αυτό, αφού διαβάσεις αυτό το e-mail, ελπίζω ότι δεν θα ερμηνεύσεις λανθασμένα το γεγονός ότι θα περάσω το βράδυ με την 18χρονη γραμματέα μου στο ξενοδοχείο Comfort Inn Hotel. Σε παρακαλώ μην αναστατώνεσαι. Θα γυρίσω στο σπίτι πριν τα μεσάνυχτα».


Όταν ο άντρας γύρω στα μεσάνυχτα επέστρεψε στο σπίτι, βρήκε την παρακάτω επιστολή στην τραπεζαρία:

«Αγαπημένε μου σύζυγε,
Διάβασα το e-mail που μου έστειλες και σε ευχαριστώ για την ειλικρίνειά σου. 

Θα ήθελα, με αυτή την ευκαιρία, να σου υπενθυμίσω ότι και εσύ επίσης είσαι 54 χρονών. Ταυτόχρονα θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι την ώρα που θα διαβάζεις αυτό, εγώ θα είμαι στο ξενοδοχείο "Fiesta" με τον Μιχάλη, τον προπονητή μου στο tennis, ο οποίος, όπως και η γραμματέας σου, είναι 18 ετών. Σαν επιτυχημένος επιχειρηματίας και με τις εξαιρετικές σου γνώσεις στα Μαθηματικά, θα καταλάβεις ότι είμαστε στην ίδια κατάσταση, αν και με μία μικρή διαφορά:
Το 18 χωράει πολλές 
περισσότερες φορές στο 54, από ότι χωράει το 54 στο 18. Για τον λόγο αυτό, δεν θα επιστρέψω σπίτι πριν το αυριανό μεσημεριανό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου