21 Οκτωβρίου 2012

Games: Sword Art Online


 Μία είναι η διέξοδος από το παιχνίδι, κι αυτή... είναι να το τερματίσεις!
Εάν πεθάνεις στο παιχνίδι, πεθαίνεις και ...στην πραγματικότητα!

Δείτε ποιο είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή ongoing anime του 2012 για τους otaku!



Ο πρωταγωνιστής μας, ο Kirito, ήτανε Beta tester στο sword art online, ένα παιχνίδι που έκανε πάταγο στην πρεμιέρα του! Ένα online παιχνίδι Virtual Reallity που συνδέεται με τους νευρώνες του εγκεφάλου σου, για να έχεις και τις …6 αισθήσεις σου μέσα στο παιχνίδι! Ναι... 6!!! όραση, ακοή, αφή, όσφρηση, γεύση και …αίσθηση θερμοκρασίας!
Ξαφνικά ο Kirito ανακαλύπτει πως δεν υπάρχει η επιλογή "Log out" (αποσύνδεση) στο παιχνίδι και πριν περάσει πολύ ώρα, ο δημιουργός του παιχνιδιού ανακοινώνει τους πραγματικούς κανόνες. 


Nα σας πω πως έχω φτάσει μέχρι το 15ο επεισόδιο (νομίζω συνολικά θα βγουν 25), και θα περιμένω, δαγκώνοντας το πληκτρολόγιο μου, μέχρι να βγει το επόμενο!
Αν έχετε δει το .hack//Sign θα μου πείτε, "σιγά το σενάριο ρε φίλε, τα'χουμε ξαναδεί!"
Εγώ θα σας πω:
-Αμ δε...! ο κανόνας που υπάρχει, το αλλάζει όλο αυτό!
Ελπίζω να το δείτε και να το απολαύσετε όσο κι εγώ!


 Είδος anime: Δράσης, Περιπέτειας, Φαντασίας, Παιχνιδιών και Ρομαντισμού.

· Αφήγηση 9/10:
 Τα λέει σταράτα! Ευκολόπιαστο το νόημα, αλλά κάπου περιμένεις να συνεχιστεί η ιστορία και εμφανίζονται πράγματα που "σου φαίνονται" άσχετα! (ή μήπως όχι?) 

· Χαρακτήρες 7/10: Πάντα στα games θα υπάρχουν τα "φλωράκια", τελεία και παύλα. Όμως και οι νταήδες, ε? Θέλω να πω ο,τι μερικοί χαρακτήρες δε μου΄κάναν αίσθηση. 

· Διασκέδαση 9.5/10: 9.5 λέω εγώ! Διότι μου αρέσει πραγματικά το story και σας το συστήνω! Είναι σαν να βλέπεις πχ: Wolrd of Warcraft, (μόνο humans, θα δείτε γιατί..) με μονάχα μία ζωή! 

· Σενάριο 8.5/10: Έλεγα να βάλω 7/10, απλά δεν διάλεξα χάπι, μπήκα στο matrix και αν πεθάνω, πέθανα... ... αλλά κάποια στοιχειά (δίχως αποκαλύψεις) το κάνουν ένα αρκετά ωραίο σενάριο, που θα μας μείνει! 


ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ: 8.5

Το προτείνω γιατί μου άρεσε, και αρκετοί otaku 
το ψηφίζουν ως Νο1 του 2012. 

Δείτε online streaming στο παρακάτω link
http://www.animefreak.tv/watch/sword-art-online-episode-1-online
_________________
Ανάρτηση από Ορέστης (skyscreamer)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου