21 Ιουλίου 2013

Οι αδερφοί Morris στέλνουν τους Phoenix Suns στον ημιτελικό, 103-98 κόντρα στους Toronto Raptors

Αυτό ήταν το σόου των Morris Vs Acy. Οι Morris είναι όμως δύο και οι Suns κερδίζουν το εισητήριο για τον ημιτελικό της καλοκαρινής Λίγκας.

Αυτή τη φορά οι Suns ξεκίνησαν δυναμικά με 28-15 στο πρώτο τέταρτο. Στη συνέχεια, ως συνήθως, κράτησαν ασφαλή διαφορά μέχρι τη λήξη του αγώνα, 103-98.


Ήταν ένα παιχνίδι μεταξύ των ας πούμε "αστέρων" της καλοκαιρινής Λίγκας: Οι Quincy Acy και Dwight Buycks με 28 πόντους έκαστος έκαναν ότι μπορούσαν για τους Raptors, αλλά οι Suns απλώς είχαν περισσότερους "αστέρες". Ο Marcus Morris (23 πόντοι, 6 rebounds, 3 ασίστ), ο αδερφός του Markieff (23 πόντοι, 5 rebounds, 2 ασίστ), ο Archie Goodwin (20 πόντοι σε 7-7 σουτ, 2 μπλοκ) και ο Dionte Christmas (15 πόντοι, 5 rebounds) δεν άφησαν τους Raptors να πάρουν ούτε μία φορά κεφάλι στο σκορ.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν οι μονομαχία των αδερφών Morris με τον Quincy Acy, με τον τελευταίο να προσπαθεί να δώσει στην ομάδα του προβάδισμα και τους πρώτους να απαντούν άμεσα σε όλα τα καλάθια του.

Όμως ένα σημαντικό συμπέρασμα που μπορεί να βγει ήδη είναι το εξής: Ο Archie Goodwin είναι ήδη έτοιμος για το ρόλο του αναπληρωματικού Shooting Guard. Ο νεαρός παίκτης είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος, αποτελεσματικός, ταπεινός αλλά ταυτόχρονα και επιθετικός. Για πόσους 18χρονους μπορεί να το πει κανείς αυτό ? Είναι δυνατόν να μην τα καταφέρει στο NBA, υπό την καθοδήγηση του προπονητή και πατρικής φιγούρας Jeff Hornacek και δεδομένου ότι συνεχίζει να δουλεύει σκληρά ?



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου