14 Ιανουαρίου 2014

Με ταξί συνέλαβαν τον Γιώργο Κουρή

Συνελήφθη σήμερα από την Ασφάλεια για χρέη προς το Δημόσιο ο εκδότης Γιώργος Κουρής. Σε βάρος του εκκρεμούν τέσσερις κατηγορίες, μια για πολεοδομικά χρέη που ήδη αποπλήρωσε και τέσσερις για χρέη προς την εφορία. Το συνολικό ύψος των οφειλών ανέρχεται σε 2,5 εκατομμύρια ευρώ. 

Το παράδοξο είναι πώς ενώ ο κ. Κουρής βρίσκεται με περιοριστικούς όρους εκτός φυλακής μετά την αποφυλάκιση του τον προηγούμενο Απρίλιο για την υπόθεση του Αλτερ, η αστυνομία επέλεξε σήμερα να τον συλλάβει με έναν άκρως σουρεαλιστικό τρόπο. 
Συγκεκριμένα ένας αστυνομικός είχε «ντυθεί» ταξιτζής ενώ ένας συνάδελφός τους προσποιείτο τον πελάτη του εντός πραγματικού ταξί(!) το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του εκδότη. Μόλις ο κ. Κουρής ξεκίνησε για το γραφείο του το «ταξί» τον ακολούθησε και του έκλεισε το δρόμο σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από το σπίτι και οι αστυνομικοί τον ανάγκασαν να επιβιβαστεί στο δικό τους μασκαρεμένο όχημα. 
Παραμένει άγνωστο γιατί η αστυνομία επέλεξε μια τόσο ευφάνταστη μέθοδο για να συλλάβει τον 77χρονο εκδότη, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν η αστυνομία υποχρέωσε τον κ. Κουρή να πληρώσει και την κούρσα μέχρι τη ΓΑΔΑ...
Ο κ. Κουρής κρατείται στον έβδομο όροφο της ΓΑΔΑ, ενώ αναμένεται να δικαστεί στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο την Τετάρτη.

______________
Πηγή: www.kathimerini.gr 14/01/2014






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου