30 Οκτωβρίου 2014

Με επιτυχία το διεθνές συνέδριο των ταξιδιωτικών bloggers στην Αθήνα

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το διεθνές συνέδριο των ταξιδιωτικών bloggers, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα μεταξύ 23 και 25 Οκτωβρίου, με πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων.

Περίπου 850 και πλέον ταξιδιωτικοί bloggers και συγγραφείς, από 53 χώρες, συμμετείχαν στο TBEX Europe 2014. Από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας, πριν ακόμα ξεκινήσει η διοργάνωση, μέχρι και σήμερα, έχουν, ήδη, καταγραφεί χιλιάδες αναρτήσεις και αφιερώματα σε όλα τα δημοφιλή διεθνή μέσα κοινωνικής και επαγγελματικής δικτύωσης και blogs (twitter, facebook, instagram, pinterest κ.α.) που αθροιστικά έχουν αποδώσει εκατομμύρια προβολές και αναγνώσεις.

«Η πόλη μας βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής εκατοντάδων κορυφαίων τέτοιων διαμορφωτών γνώμης μέσω των μεγαλύτερων δικτύων social media και ταξιδιωτικών blogs, ενώ ο απόηχος της διοργάνωσης για τον προορισμό μας, θα αναπαράγεται για μεγάλο, ακόμη, χρονικό διάστημα», τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, επισημαίνοντας ότι μέσα από αυτήν την εξαιρετική διοργάνωση, το μήνυμα της Αθήνας μεταδίδεται κυριολεκτικά σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Πηγή: www.tovima.gr
περισσότερα στο http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=645934

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου