26 Μαρτίου 2015

Περίεργες πολιτικές κόντρες και έπαινοι στο twitter

Δεν είναι συνηθισμένο να βλέπει κανείς μια διαφωνία στο twitter μεταξύ στελεχών του ιδίου κόμματος και μάλιστα του ΣΥΡΙΖΑ όπως συνέβη χθες μεταξύ του ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη και της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου σχετικά με την παρέλαση για την 25η Μαρτίου. Ούτε να διαβάζει τα θερμά λόγια του Ευάγγελου Αντώναρου, στενού συνεργάτη του Κ. Καραμανλή, για τον Αλέξη Τσίπρα. Τα σχετικά tweet στη συνέχεια: 

Περίπτωση Παπαδημούλη - Δούρου σχετικά με το κόστος και την αισθητική της παρέλασης στην Αθήνα για την 25η Μαρτίου:

Θερμή παράκληση προς συναρμόδιους: Οι εθνικές επέτειοι να εορτάζονται στο μέλλον, διαφορετικά. Με λιγότερα έξοδα κ χωρίς πολύ "ταρατατζούμ".


Θερμή παράκληση προς τιτιβίζοντες: τα πολιτικά ζητήματα δεν λύνονται με 140 χαρακτήρες. Άλλο η πολιτική άλλο η αυτοπροβολή...


Με αφορμή τις αυριανές παρελάσεις, πρότεινα λιγότερα έξοδα κ υπερβολές. Εισέπραξα, αντί για αντίλογο, βολές επί "προσωπικού".Λυπάμαι πολύ...



Περίπτωση Ευάγγελου Αντώναρου, στενού συνεργάτη του Κ. Καραμανλή που χαρακτηρίζει τη συνέντευξη Τσίπρα στο Βερολίνο «την καλύτερη Έλληνα πρωθυπουργού τα τελευταία 5 χρόνια σε διεθνές περιβάλλον»: 


Ο Αλεξης Τσιπρας εδωσε χθες τη καλυτερη συνεντευξη Ελληνα πρωθυπουργού τα τελευταία 5 χρόνια σε διεθνες περιβαλλον.




Και ένα ακόμη του Παπαδημούλη σε σχέση με την Παρέλαση: 

Τα εθνικιστικά συνθήματα των ΟΥΚ στην παρέλαση,είναι αντίθετα με την πάγια εξωτερική πολιτική της χώρας.Η κυβέρνηση οφείλει να βάλει φρένο.

Υπάρχουν και εκπλήξεις λοιπόν!

1 σχόλιο:

  1. Να καταργήσουν επιτέλους τις παρελάσεις να ησυχάσουμε. Να δώσουν τα λεφτά που θα εξοικονομήσουν σε όσους έχουν ανάγκη, για την ανθρωπιστική κρίση, οπως τη λένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή