4 Απριλίου 2015

Σύντομες ειδήσεις της ημέρας 4.4.2015

(upd) Επέστρεψε η Βίκυ Σταμάτη στο Δρομοκαΐτειο το βράδυ της Παρασκευής μετά την πολύωρη εξέτασή της από τους Εισαγγελείς στη ΓΑΔΑ που διερευνούν τις συνθήκες υπό τις οποίες απέδρασε τα ξημερώματα της Πέμπτης. Στη φωτογραφία το σημείωμα που έγραψε η Βίκυ Σταμάτη
σε κορμό δένδρου, στο προαύλιο της Εκκλησίας της «Παναγίτσας» στο Χαϊδάρι, όπου βρέθηκε. 
kathimerini.gr 

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 ρίχτερ σημειώθηκε στην Κεφαλονιά στις 7.38 το πρωί του Σαββάτου. Το επίκεντρο εντοπίζεται 14 χλμ βόρεια - βορειοδυτικά του Αργοστολίου.
tanea.gr

Τα χρήματα για το ΔΝΤ υπάρχουν, περιμένω εντολή από το Μαξίμου, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, μιλώντας στην εκπομπή "MEGA Σαββατοκύριακο". 


'Έκτακτη συνάντηση με τη γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Κριστίν Λαγκάρντ θα έχει την Κυριακή στην Ουάσιγκτον ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης. Ο κ. Βαρουφάκης θα επισκεφθεί την πρωτεύουσα των ΗΠΑ για μια άτυπη συζήτηση του μεταρρυθμιστικού προγράμματος της ελληνικής κυβέρνησης με την επικεφαλής του Ταμείου, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών. 
kathimerini.gr 

Ρεκόρ συμμετοχών στην Ασιατική Τράπεζα παρά τις ενστάσεις των ΗΠΑ. Ανησυχία στην Ουάσιγκτον. Με τη συμμετοχή του Ισραήλ στην ΑΙΙΒ ο αριθμός των χωρών που δήλωσαν συμμετοχή στην κινεζική τράπεζα έφθασε τις 48 στις 31 Μαρτίου, καταληκτική ημερομηνία για συμμετοχή. Μεταξύ αυτών είναι η Βρετανία, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ελβετία, η Τουρκία, η Βόρεια Κορέα, η Ινδία, η Ρωσία κ.ά. 
tovima.gr 

ΗΠΑ: Αποφυλακίστηκε θανατοποινίτης μετά από 30 χρόνια. Πρόκειται για τον 58χρονο Αφροαμερικανό Αντονι Ρέι Χίντον, ο οποίος είχε καταδικαστεί το 1985 για τη δολοφονία δυο υπαλλήλων φαστ-φουντ κατά τη διάρκεια ληστείας. Η αστυνομία δεν βρήκε ποτέ κανένα αποδεικτικό στοιχείο εναντίον του.
naftemporiki.gr 






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου