26 Σεπτεμβρίου 2016

Εκατοντάδες Βρετανοί υποδέχθηκαν γυμνοί το Φθινόπωρο!

Περίεργα
Ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια και καθιερώθηκε ως... θεσμός. Φέτος συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη συμμετοχή, απ' όλες τις ηλικίες και με ορισμένες εντυπωσιακές παρουσίες. Οι Βρετανοί υποδέχθηκαν ολόγυμνοι το Φθινόπωρο, βουτώντας στην παγωμένη Βόρεια Θάλασσα.

Πάνω από 400 Βρετανοί τίμησαν την πρώτη μέρα του Φθινοπώρου, στη γιορτή North East Skinny Dip, πετώντας από πάνω τους όλα τα ρούχα. Έδωσαν ραντεβού στην παραλία Druridge, στο Northumberland, στις 5:30 το πρωί, όταν το κρύο ήταν αρκετά τσουχτερό και η θάλασσα παγωμένη. Μάλιστα καθένας από τους συμμετέχοντες πλήρωσε το ποσό των 12 λιρών, έτσι από τα 400 άτομα συγκεντρώθηκαν περίπου 5.000 λίρες. Το event μετρά ήδη τον πέμπτο χρόνο ζωής του. 


«Κάθε χρόνο καταφέρνουμε να συγκεντρώνουμε περισσότερο κόσμο. Έχουμε πολύ θετική ανταπόκριση. Οι άνθρωποι περιμένουν έναν χρόνο για να έρθουν ξανά και ξανά. Καθένας, έρχεται την επόμενη χρονιά με έναν ακόμη φίλο του. Με αυτόν τον τρόπο αποχαιρετούμε το καλοκαίρι και καλωσορίζουμε τον χειμώνα», δήλωσε ο εμπνευστής της διοργάνωσης. 

Πηγή: Στοιχεία από protothema.gr, Βίντεο από youtube.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου