17 Ιουλίου 2017

Κουκουλοφόροι έδειραν τουρίστα γιατί έκανε αγορές την Κυριακή

Επίθεση από κουκουλοφόρους δέχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας Ελληνοαυστραλός τουρίστας, επειδή έκανε αγορές στα καταστήματα.

Όπως κατήγγειλε ο ίδιος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από κουκουλοφόρους, μετά την έξοδο του από κατάστημα στην οδό Ερμού. Μάλιστα ο ίδιος δήλωσε στις κάμερες: «Περπατούσα με την οικογένειά μου, πέρασαν από κοντά μου και με χτύπησαν με γροθιές, χωρίς λόγο. Δεν τους είπα τίποτα, δεν τους ήξερα. Μου είπαν μην ψωνίζετε».

Το περιστατικό συνέβη μετά το τέλος της πορείας συνδικαλιστών και εργαζομένων κατά της κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων, μπροστά στα μάτια της συζύγου, της μικρής του κόρης και της πεθεράς του.

Βίντεο από Alpha, 16/7/2017

«Απλώς περπατούσαμε και οι τέσσερις, όταν ξαφνικά γύρισαν και χτύπησαν τον σύζυγό μου. Παντού αίμα, η κόρη μου έκλαιγε, λιποθύμησε, προσπάθησα να τον τραβήξω μακριά, αλλά δεν τους ενδιέφερε, έσπρωξαν τη μητέρα μου, εμένα, το παιδί. Σοβαρά τώρα; Τι ζώα είναι αυτά; Δεν μπορεί να συνέβη αυτό... Δεν γίνεται να συμβαίνουν αυτά», δηλώνει η σύζυγος του θύματος.

«Είμαστε τουρίστες, επιστρέφουμε αύριο στην Αυστραλία. Ήρθαμε εδώ, ξοδέψαμε τα χρήματά μας για την οικονομία σας. Και να μας χτυπήσουν; Δεν θα έρθω ποτέ ξανά, αυτό είναι σίγουρο», είπε.

Πηγές: kathimerini.gr , Alpha TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου