3 Δεκεμβρίου 2017

Η Νατάσσα Μποφίλιου αναζητά ηγέτη να πάει μαζί του στο βουνό!

«Είναι δικτατορία η Ευρωπαϊκή Ενωση;» την ρωτά ο δημοσιογράφος της "Εφημερίδας Συντακτών" και η Νατάσσα Μποφίλιου, η γνωστή τραγουδίστρια, απαντά:
«Φυσικά και είναι. Θα ήταν ωραίο να γινότανε μια παγκόσμια επανάσταση. Εγώ στα βάθη της ψυχής μου είμαι τροτσκίστρια.

Θα μου πεις, βέβαια, είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο; Μακάρι να υπήρχε ένας ηγέτης να τα παρατήσω όλα και να πάω μαζί του στο βουνό. Αλλά τώρα αισθάνομαι εντελώς παροπλισμένη»!. 

Μετά από αυτή την απάντηση μπορεί κανείς να την πάρει στα σοβαρά;

«Η Νατάσσα ήταν χειμαρρώδης στη συζήτησή μας. Ασταμάτητη. Ενδιαφέρουσα. Και απολαυστική θα έλεγα» αναφέρει ο δημοσιογράφος της "Εφ. Συν". Μπορεί, αλλά δεν μπηκαμε στον κόπο να την διαβάσουμε. Προτιμήσαμε να διαβάσουμε μερικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 


Ενδεικτικά κάποια στο twitter:

Kωστας Δημας‏ @KSyrizohunter
Νατάσα Μποφιλιου: Είναι δικτατορία η Ευρωπαϊκή Ενωση; Θα εκανε ανταυγιες στα Γκουλαγκ και θα φοραγε τραγιασκα η συντροφισσα μαλλον

nickos kiνκυrikos‏ @kikirik_nik
Παιδιά, όταν η Μποφίλιου λέει βουνό εννοεί τον Λυκαβηττό, για να μην μπερδεύεστε.

Το Παντατίφ‏ @pantatifaki
Τροτσκιστρια και η Μποφίλιου, ευρύτερα γνωστή ως Monroe της Κατω Αχαγιάς

Marinos Kostantinos‏ @deanmarin
Η Μποφίλιου δήλωσε σήμερα ότι είναι τροτσκίστρια. Αν ζούσε και την άκουγε ο Τρότσκι, πολύ πιθανό να πήγαινε οικειοθελώς στο Μεξικό, γνωρίζοντας από πριν τι τον περιμένει..

Στράτος Λαλές‏ @Stra3077
Στα γκούλαγκ άκουγες Μποφίλιου με το ζόρι 


Και μια ανάρτηση στο facebook, του γνωστού συγγραφέα και πολιτικού Πέτρου Τατσόπουλου: 
Νατάσα, γλυκιά μου. Δεν είσαι τροτσκίστρια. Μια χαζοβιόλα είσαι. Οι άνθρωποι που ανέβαιναν στο Βουνό ρίσκαραν τη ζωή τους. Εσύ δεν ρισκάρεις τίποτε. Μην σε κρατάμε όμως. Εάν νιώθεις τόσο άσχημα στη δικτατορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου κάπου αλλού. Τα σύνορα είναι ανοιχτά ακόμη. Έως τότε δεν χρειάζεται σώνει και καλά να ανέβεις στο Βουνό. Μπορείς να κάνεις και άλλες αντιδικτατορικές ενέργειες. Να σταματήσεις τις συναυλίες σου, ας πούμε. Τέτοιο χτύπημα δύσκολα η δικτατορία θα το αντέξει. 

Αλλά ας επανέλθουμε στη συνέντευξη: 

«Φέτος η Νατάσσα Μποφίλιου παρουσιάζει κάτι εντελώς καινούργιο και διαφορετικό. Μια μουσική παράσταση με αρχή, μέση και τέλος. Με συγκεκριμένο concept που εμπεριέχει 100% την προσωπικότητα και την αισθητική της ίδιας, αλλά και των μόνιμων συνοδοιπόρων της...» μας ενημερώνει ο ίδιος δημοσιογράφος της "Εφ. Συν" προσπαθώντας να προβάλλει την δουλειά της. 

Μπορεί να είναι και έτσι, αλλά τι στιγμή που δεν συμφωνούμε με τα όσα περί "δικτατορίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση" αναφέρει η κυρία Μποφίλιου ...δεν θα πάρουμε! Αν η ίδια θέλει "να πάρει τα βουνά" δικαίωμά της! 

afirimeno.com

Για όσους τυχόν ενδιαφέρονται για τη συνέντευξη της κυρίας Μποφίλιου θα τη βρούν στο: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου