7 Απριλίου 2018

Ράσελ Κρόου: «Η Τέχνη του Διαζυγίου»

Σε δημοπρασία 200 αντικείμενα από συλλογές του διάσημου ηθοποιού. Με το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα χρηματοδοτήσει τον διακανονισμό του διαζυγίου του

Έπειτα από τον χωρισμό και το διαζύγιό του,
από την ηθοποιό και τραγουδίστρια Ντανιέλ Σπένσερ, ο 53χρονος Ράσελ Κρόου πουλά μια τεράστια συλλογή με περισσότερα από 200 αναμνηστικά, έργα τέχνης, κοσμήματα, έπιπλα και αντικείμενα από κινηματογραφικά πλατό σε δημοπρασία.

Η ειδική δημοπρασία με τον εύστοχο τίτλο «The Art of Divorce» (Η Τέχνη του Διαζυγίου) θα πραγματοποιηθεί στις 7 Απριλίου από τον Οίκο «Sotheby's Australia».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός παντρεύτηκε την Ντανιέλ Σπένσερ το 2003. Το ζευγάρι χώρισε το 2012, αν και το διαζύγιό του ολοκληρώθηκε πρόσφατα.Σύμφωνα με το Hollywood Reporter ο ηθοποιός με το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τη δημοπρασία θα χρηματοδοτήσει τον διακανονισμό του διαζυγίου. 


Για τον Ράσελ Κρόου η διαδικασία του διαζυγίου ήταν μια ευκαιρία να συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα για τη ζωή του. Ο ηθοποιός μάλιστα περιγράφει το συλλογισμό του, λέγοντας: «Το διαζύγιο έχει τον τρόπο να σας κάνει να εξετάσετε πραγματικά τα πράγματα που είναι απαραίτητα στη ζωή και τα πράγματα που δεν είναι. Μέσα από τη διαδικασία, έριξα μια ματιά γύρω και συνειδητοποίησα ότι είχα πολλά πράγματα... έτσι με το πνεύμα της φυγής προς τα εμπρός στον καθαρό αέρα...».

Ο Αυστραλός ηθοποιός ισχυρίζεται μάλιστα πως έμαθε πολλά πράγματα για την αγάπη από τη σχέση του και το διαζύγιο του. «Ένα από τα πράγματα που μαθαίνεις, λοιπόν, το έμαθα, είναι ότι πρέπει να αγαπάς τους ανθρώπους με τον τρόπο που θέλουν να αγαπηθούν, όχι με το τι σημαίνει αγάπη για σένα. Και η δουλειά μου πάντα με έπαιρνε μακριά, ταξίδευα συνεχώς και αυτό δημιουργεί πολύ πίεση σε μια σχέση, ειδικά όταν υπάρχουν μωρά». 


Στη δημοπρασία πωλούνται ορισμένα ακριβά αντικείμενα, όπως 19 συλλεκτικές κιθάρες, κοσμήματα και ρολόγια. Ο ηθοποιός αποφάσισε, επίσης, να αποχωριστεί μερικά από τα έργα ζωγραφικής Αυστραλών καλλιτεχνών. 


Άλλα σημαντικά κομμάτια είναι τα αναμνηστικά από την ταινία «Gladiator» (2000) που του χάρισε το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου. Η τιμή της πανοπλίας που φορούσε εκτιμάται στα 15.700 έως 23.544 δολάρια. Ο Κρόου πουλά και ένα ρωμαϊκό άρμα από την ταινία, η οποία απέσπασε πέντε Όσκαρ το 2000, ανάμεσα στα οποία και αυτό της Καλύτερης Ταινίας.

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τη δημοπρασία υπολογίζεται πως θα ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο δολάρια.

Πηγή: naftemporiki.gr






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου