27 Ιουνίου 2018

Μαραντόνα: Από τους πανηγυρισμούς στην... κατάρρευση

Για λύπηση ήταν ο Ντιέγκο Μαραντόνα χθες βράδυ μετά τον αγώνα της Αργεντινής με τη Νιγηρία.

Ο κορυφαίος, κατά πολλούς, ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, αποχώρησε υποβασταζόμενος από τις εξέδρες του γηπέδου του Ροστόφ, λίγα λεπτά μετά την πρόκριση της «αλμπισελέστε» στους «16» του Μουντιάλ της Ρωσίας. Κατά τη διάρκεια του ματς οι κάμερες τον «συνέλαβαν» σε διάφορές φάσεις, άλλοτε να πανηγυρίζει έξαλλα κι άλλοτε να... κοιμάται!  


Η αλήθεια είναι ότι έζησε πάρα πολύ έντονα τον αγώνα με τους Αφρικανούς και στο τέλος... δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του. Ο «Ντιεγκίτο» δεν μπορούσε να περπατήσει μόνος του, με αποτέλεσμα άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος να τον οδηγήσουν σε μία αίθουσα όπου του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.


Ο μεγάλος άσος του παρελθόντος από το ξεκίνημα του ματς ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Οι οπαδοί της Αργεντινής που βρίσκονταν κοντά του τον αποθέωναν κι εκείνος φρόντιζε να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο. 


Ο πανηγυρισμός του, όμως, μετά το γκολ του Ρόχο θα μείνει... αξέχαστος. Κάποτε το «χέρι του Θεού» έστειλε την Αργεντινή στον τελικό του Μουντιάλ του Μεξικού. Την Τρίτη το βράδυ στην Αγία Πετρούπολη λειτούργησαν και τα δύο, αυτή την φορά όχι με τον πιο κόσμιο τρόπο.

Ο κορυφαίος -για πολλούς- ποδοσφαιριστής όλων των εποχών εθεάθη να πανηγυρίζει με τα μεσαία δάκτυλα των χεριών του σηκωμένα, από κάτω οι οπαδοί της Αργεντινής να τον αποθεώνουν και το διαδίκτυο να «παίρνει φωτιά»...

Πηγή: naftemporiki.gr

1 σχόλιο:

  1. Παρακαλώ αν είναι δυνατόν μην γράφετε ανώνυμα σχόλια. Αν τα σχόλια είναι άσχετα με την ανάρτηση και συγχρόνως ανώνυμα θα αφαιρούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή