9 Νοεμβρίου 2018

ΗΠΑ: Νεκρός ιδιοκτήτης οίκων ανοχής… εξελέγη βουλευτής στη Νεβάδα

Συμβαίνουν στις ΗΠΑ: Βουλευτής στο τοπικό κοινοβούλιο της Νεβάδα εξελέγη ένας ιδιοκτήτης οίκων ανοχής, αν και απεβίωσε πριν από έναν μήνα.

Ο Ντένις Χοφ, ο οποίος είχε τη στήριξη του Ρεπουμπλικανικού κόμματος και των χριστιανών ευαγγελικών, επικράτησε επί της Δημοκρατικής υποψήφιας, της εκπαιδευτικού Λίζια Ρομάνοφ, συγκεντρώνοντας ποσοστό 68% στις ενδιάμεσες εκλογές της περαμένης Τρίτης.

Ο Χοφ ήταν ιδιοκτήτης ενός κλαμπ στριπτίζ, οίκων ανοχής, εστιατορίων και βενζινάδικων. Συνήθιζε επίσης να αποκαλεί τον εαυτό του «ο Τραμπ του Πάρχαμπ», από την πόλη όπου ζούσε, στη Νεβάδα.

Ο εκλογικός νόμος της Νεβάδα επιτρέπει να διατηρηθεί η υποψηφιότητα κάποιου ακόμη και μετά τον θάνατό του. Το Ρεπουμπλικανικό κόμμα θα ορίσει τώρα τον αντικαταστάτη του Χοφ στο κοινοβούλιο της Πολιτείας.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, ο Χοφ βρέθηκε νεκρός τον περασμένο μήνα μέσα σε μια από τις επιχειρήσεις του στην πόλη Κρίσταλ. Κάποιοι φίλοι του που πήγαν να τον ξυπνήσουν, λίγες ώρες αφού γιόρτασε τα γενέθλιά του, διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρός. Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του θανάτου του.

Ο Χοφ είχε παντρευτεί και χωρίσει τρεις φορές και είχε γράψει ένα «αυτοβιογραφικό εγχειρίδιο» με τον τίτλο «Η τέχνη του μαστροπού».

Πηγές: naftemporiki.gr
ΑΜΠΕ, Reuters, AFP 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου