2 Ιανουαρίου 2019

Πρωτοφανείς πιέσεις Πολάκη στη Δικαιοσύνη για υποθέσεις Novartis και ΚΕΕΛΠΝΟ

Αμεσες και πρωτοφανείς πιέσεις στη Δικαιοσύνη ασκεί μέσω ανάρτησής του στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, κάνοντας μάλιστα λόγο για αδικαιολόγητη καθυστέρηση στη δικαστική εξέλιξη των υποθέσεων της Novartis και του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Σε μια μακροσκελή του ανάρτηση, ο κ. Πολάκης στοχοποιεί ονομαστικά δικαστές που χειρίζονται τις συγκεκριμένες υποθέσεις, ενώ προαναγγέλλει συνέχεια σε αυτά που γράφει. 


Αναλυτικά η ανάρτηση Πολάκη στο Facebook:

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ !!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!

Οπως ειχα υποσχεθει απο χθες μετα τις εξελιξεις που πυροδοτησε η συλληψη του πρωην προστατευομενου μαρτυρα για την υποθεση νοβαρτις , καθηγητη Νικου Μανιαδακη ,στον οποιο απαγγελθηκε κατηγορια και απαγορευθηκε η εξοδος απο τη χωρα και η οποια εξελιξη εχει φερει πανικο σε ολο το συστημα των λαμογιων που χρεωκοπησαν τη χωρα ,
ΔΙΑΤΥΠΩΝΩ ΣΗΜΕΡΑ, δημοσια, ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ για τη διακαστικη εξελιξη καποιων υποθεσεων που εχουν απασχολησει την κοινη γνωμη της χωρας μας ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ-μονο- ΤΥΧΑΙΟ!!!!
Το κανω αυτο ,μετα πληρους λογου γνωσεως ,καθως εχω προσωπικα συνεισφερει στην αποκαλυψη αρκετων απο αυτες τις δυσωδεις υποθεσεις εδω και 2,5 χρονια με διαβιβαση στις αρμοδιες εισαγγελικες αρχες πληθωρας αποδεικτικων στοιχειων τα οποια αποκαλυπτουν ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ διασπαθιση δημοσιου χρηματος και δυστυχως η προανακριση η ακομα χειροτερα η ανακριση καρκινοβατει....
ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...
1)Μπορει καποιος απο τους αρμοδιους εισαγγελεις η την ηγεσια της δικαιοσυνης που ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ το εργο των κατα τοπους ανακρτικων αρχων να απαντησει γιατι η κυρια ΜΑΡΙΝΑ ΜΠΟΖΝΟΥ,ανακριτρια κατα της διαφθορας ,δεν εχει καλεσει ακομα για ανακριση (και πιθανη προφυλακιση ) τον πρωην αντιπροεδρο της Νοβαρτις κυριο κωνσταντινο Φρουζη στον οποιο εχει ασκηθει ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2018!!!!!!
Ποσος καιρος επιτελους χρειαζεται για να προχωρησει η δικογραφια???
2)Μπορει καποιος να απαντησει, απο τους υπευθυνους παλι,γιατι η κυρια ΜΑΡΙΑ ΛΟΥΙΖΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ,ανακριτρια κατα της διαφθορας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ ΑΚΟΜΑ για ανακριση (και πιθανη προφυλακιση) τα μελη της συμμοριας του ΚΕΕΛΠΝΟ (ΠΟΥΛΗΣ ,ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΥ,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και σια) στα οποια εχει ασκηθει ποινικη διωξη για δυο ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ απο τον ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2018 ?????
Εδω να σημειωσουμε πως υπαρχει σε εξελιξη η εκδοση αρκετων αλλων πορισματων για πολλες κακουργηματικες υποθεσεις που λογω του ογκου των στοιχειων εχει καθυστερησει η εκδοση τους (υποθεση συνεδριου Ε-health με την απευθειας αναθεση στην κυρια στουρναρα,υποθεση διαφημιστικης εκστρατειας για την προληψη του καρκινου παλι με την κυρια στουρναρα ,υποθεσγ διαφημιστικης δαπανης σε ανυπαρκτα σαιτ του ΚΕΕΛΠΝΟ επι υπουργιας γεωργιαδη και βοριδη,υποθεση αγορας κτιριου κεελπνο σε πενταπλασια τιμη επι αβραμοπουλου,υποθεση αγορας θερμικων καμερωνσε δεκαπλασια τιμη επι αβραμοπουλου,υποθεση χορηγιων στη μητροπολη καισαριανης ,υποθεση διαχειριστικου ελεγχου με το ΕΛΕΙΜΜΑ ΤΩΝ 90 ΕΚΑΤΟΜ ΕΥΡΩ απο 2007-14,υποθεση εμβολιων γριππης που ανασυρθηκε ξανα κλπ κλπ κλπ!!!!!!!!!!!!)
3)Μπορει καποιος να απαντησει γιατι η κυρια ΑΝΝΑ ΖΑΙΡΗ αντεισαγγελεας του αρειου παγου και επικεφαλης της Αρχης για την καταπολεμηση της νομιμοποιησης εσοδων απο παρανομη δραστηριοτητα ΔΕΝ εχει ολοκληρωσει ΑΚΟΜΑ τον ελεγχο για το ποθεν εσχες πολλων μελων της συμμοριας του ΚΕΕΛΠΝΟ και τη ΔΕΣΜΕΥΣΗ των περιουσιακων τους στοιχειων,οταν της εχουν διαβιβαστει στοιχεια παραπανω απο ενα χρονο απο σημερα?????
4)Μπορει καποιος να απαντησει γιατι οι εισαγγελεις διαφθορας ΝΙΚΟΣ ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΝΤΡΙΑΣ δεν εχουν ολοκληρωσει την προανακριση εις βαρος του κυριου ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ για τις διαρροες που εκανε και απο τις οποιες καταποντιστηκε η μετοχη και επαθε ζημιες εκατονταδων εκατομμυριων η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και μαλιστα δεν εχουν καλεσει να καταθεσει ο προεδρος της τραπεζας κυριος ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ,ως καθ υλην παθως???????
Σταματαω για σημερα εδω με δυο παρατηρησεις..
-Μη με ρωτησει κανεις που τα ξερω αυτα ,με τα ιδια μου τα χερια πηγα στην εισαγγελια διαφθορας απο εποχης ΡΑΙΚΟΥ ακομα (η οποια απλα δεν εκανε ΤΙΠΟΤΑ) ΤΟΝΟΥΣ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ !!!
-Προς το ακροδεξιο γκρουπουσκουλο που εχει παρει σβαρνα τα "φιλοξενα "καναλια και ΜΜΕ της διαπλοκης και τσιριζει με πασιφανη τον πανικο του πως πρεπει να παω ΕΓΩ για εσχατη προδοσια(!!! ) να του υπενθυμισω πως ο πρωτος που αποκαλυψε την ταυτοτητα του μανιαδακη ως προστατευομενος ηταν ο δικηγορος του και δευτερο να ΤΟΥ ΠΩ πως για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ πρεπει να πανε ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΚΛΕΨΑΝ ΠΛΟΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ αν.Υπ.Υγειας.

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ !!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!
Οπως ειχα υποσχεθει απο χθες μετα τις εξελιξεις που πυροδοτησε η συλληψη του πρωην προστατευομενου μαρτυρα για την υποθεση νοβαρτις , καθηγητη Νικου Μανιαδακη ,στον οποιο απαγγελθηκε κατηγορια και απαγορευθηκε η εξοδος απο τη χωρα και η οποια εξελιξη εχει φερει πανικο σε ολο το συστημα των λαμογιων που χρεωκοπησαν τη χωρα ,
ΔΙΑΤΥΠΩΝΩ ΣΗΜΕΡΑ, δημοσια, ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ για τη διακαστικη εξελιξη καποιων υποθεσεων που εχουν απασχολησει τη...
Συνεχίστε την ανάγνωση

Νωρίτερα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης κάλεσε την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ενημερώσει σήμερα κιόλας τον ελληνικό λαό για τους χειρισμούς της εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη στην υπόθεση Novartis.

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, πρόσθεσε πως με τα σημερινά δεδομένα οι καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων είναι απολύτως κενές.

Στον απόηχο της δίωξης σε βάρος του ενός εκ των τριών προστατευόμενων μαρτύρων, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι πλέον αποδεικνύεται ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης γνώριζε τι έλεγε πέρυσι όταν δήλωνε πως οι μάρτυρες ήταν «πουλάκια που τα έπιασαν στη φάκα» και συνεπώς «κελάηδησαν».

Ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για καταφανώς στημένη απόπειρα σπίλωσης των πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης, και υποστήριξε πως ο κ. Πολάκης πρέπει να τεθεί αντιμέτωπος με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Προσέθεσε πως από την κατηγορία της έσχατης προδοσίας δεν εξαιρείται ούτε η εισαγγελική Αρχή.

Υπογράμμισε επίσης, πως εάν ένας από τους προστατευόμενους μάρτυρες είναι εμπλεκόμενος, τότε είναι εμπλεκόμενοι και οι άλλοι δύο και οι καταθέσεις τους είναι για τα σκουπίδια, όπως ανέφερε.

Σημείωση: Οι δυο φωτογραφίες συνοδεύουν την ανάρτηση Πολάκη.

Πηγές: facebook.com, kathimerini.gr
 






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου