5 Μαρτίου 2019

Ρουκέτες Λαφαζάνη κατά Τσίπρα: Αγύρτης και αμοραλιστής

Βόμβες κατά του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, εξαπολύει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο in.gr. Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας και πρώην υπουργός στην πρώτη κυβέρνηση το 2015 επιτίθεται στον πρωθυπουργό για τη στάση που κράτησε λέγοντας ότι είναι ο ορισμός της πολιτικής αγυρτείας. Κάνει λόγο για πολιτική δίωξη εναντίον του με εντολή του Μαξίμου ενώ τονίζει ότι η Ελλάδα είναι «νέο-αποικία των πιστωτών και ένα αθλιέστατο προτεκτοράτο της Γερμανο-αμερικανοκρατίας». Για τον Πολάκη λέει ότι όλα τα αποικιακά κόμματα έχουν έναν τέτοιο υπουργό ενώ χαρακτηρίζει εγκληματική τη συμφωνία των Πρεσπών.

Ειδικότερα στην ερώτηση "τι πιστεύετε ότι είναι ο Αλέξης Τσίπρας;" ο Π. Λαφαζάνης αναφέρει: 
«Η πολιτική στάση του Αλ. Τσίπρα είναι ο ορισμός της πολιτικής αγυρτείας, του πολιτικού αμοραλισμού και της πολιτικής απάτης. Δεν είμαι ούτε στο ελάχιστο δογματικός. Καταλαβαίνω την ανάγκη ευελιξίας στην πολιτική, όταν το επιβάλλουν οι καταστάσεις. Η στάση του Αλ. Τσίπρα, όμως, δεν είχε καμία σχέση με ευελιξία. Θα έλεγα ούτε καν με μια κωλοτούμπα 180 μοιρών.
Ο Αλ. Τσίπρας υπέστη καθολική μετάλλαξη. Πέρασε με τα έργα του στην αντίπερα όχθη, ξεπουλώντας ιδεολογίες, προγράμματα και δεσμεύσεις, προδίδοντας, ταυτόχρονα, ξεδιάντροπα την διπλή λαϊκή εντολή των εκλογών του Γενάρη 2015 και του δημοψηφίσματος και μόνο αφού πρόδωσε, κατέφυγε με τετελεσμένα γεγονότα σε αιφνιδιαστικές εκλογές-εξπρές για να επικυρώσει εκ των υστέρων την μετάλλαξή του με τη βοήθεια των μνημονιακών συνεταίρων του, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού κλπ.
Αν ο Τσίπρας ανακάλυψε κάποια στιγμή ότι έκανε λάθος στις δεσμεύσεις του, αντί να ακολουθήσει τον δρόμο του εκμαυλισμού και της κοροϊδίας, θα έπρεπε να παραιτηθεί πάραυτα και να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό και όχι να τον κοροϊδεύσει και να τον προδώσει, παραίτηση άλλωστε που του είχα προτείνει.
Δεν ξέρω αν στην ελληνική πολιτική ιστορία υπάρχει προηγούμενο μιας στάσης πολιτικής εξαπάτησης ανάλογης με αυτήν του Αλ. Τσίπρα. Η περίπτωση Τσίπρα μάλλον είναι πρωτοφανής σε απέχθεια όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στα χρονικά του πλανήτη
».

Στην ερώτηση "τι πιστεύετε ότι είναι σήμερα η Ελλάδα;" ο 
επικεφαλής της ΛΑΕ απαντά: 
«Η Ελλάδα, δυστυχώς, ήταν και παραμένει μια νέο-αποικία των πιστωτών και ένα αθλιέστατο προτεκτοράτο της Γερμανο-αμερικανοκρατίας.
Η χώρα μας όσο συνεχίζει την τυφλή υποτέλεια στον ευρωατλαντισμό και την υποταγή στις «μεταμνημονιακές», χωρίς μάλιστα χρηματοδότηση, δεσμεύσεις λιτότητας και απορρύθμισης, δεν θα έχει κανένα μέλλον. Όπως δεν μπορεί να έχει κανένα μέλλον όσο στην Ελλάδα κυριαρχεί ένα παραδομένο, φαύλο, παρακμιακό και εν πολλοίς διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, στο οποίο δεσπόζει η αντιπαράθεση για την καρέκλα και ο παλαιοκομματισμός της αναξιοκρατίας, της οικογενειοκρατίας και των απέραντων πελατειακών δικτύων
».

Ερωτώμενος "Τι είναι τελικά το «φαινόμενο Πολάκης»;" λέει: 
«Όλα τα κόμματα αποικίας έχουν τουλάχιστον ένα Παύλο Πολάκη, ως σήμα κατατεθέν, προς τέρψιν του πιο φανατικού πυρήνα των άμεσα πελατειακά σιτιζόμενων από την εξουσία τους, οι οποίοι και αποτελούν το πλέον θορυβώδες κοινό της αρένας, που διψάει πάντα για "αίμα"».

Τέλος σε σχετική με τη "Συμφωνία των Πρεσπών" ερώτηση ο 
Π. Λαφαζάνης σημειώνει: 
«Η Νατοϊκή Συμφωνία των Πρεσπών είναι ότι το χειρότερο για την Ελλάδα αλλά και την ΠΓΔΜ, τα Βαλκάνια και το μέλλον τους.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι της κύρωσης με τους γνωστούς πραξικοπηματικούς τρόπους, της Συμφωνίας των Πρεσπών και ορισμένοι κύκλοι εκτός και εντός Ελλάδας, άρχισαν να ανακινούν ζήτημα εθνικής Σλαβομακεδονικής μειονότητας στην χώρα μας, ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει οριστικά και τελεσίδικα και του οποίου η αναθέρμανση το μόνο που θα επιτύχει είναι να δηλητηριάσει το κλίμα στην περιοχή και να κάνει άνω – κάτω το πλέγμα των σχέσεων μας με τους Βόρειους γείτονες μας και το πλέγμα των σχέσεων όλης της περιοχής.
Δυστυχώς η κυβέρνηση Τσίπρα για να εξυπηρετήσει άρον – άρον Γερμανία, ΗΠΑ και ΝΑΤΟ χειρίστηκε με εγκληματικά ανεύθυνο τρόπο τις διαφορές μας με την ΠΓΔΜ. Μπορεί να υπάρξουν, όμως, έστω και τώρα άλλες επιλογές αλλά χρειάζονται διαφορετικό πολιτικό σκηνικό και άλλη προοδευτική κυβέρνηση στο τιμόνι της χώρας
».

Πηγές: in.gr, tanea.gr






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου