2 Μαρτίου 2019

Ανέκδοτο: Στο αποκριάτικο πάρτι μεταμφιεσμένων

Ένα ζευγάρι ήταν καλεσμένο σε ένα αποκριάτικο πάρτι μεταμφιεσμένων. Όμως, την σύζυγο την τελευταία στιγμή την έπιασε ένας φοβερός πονοκέφαλος και έτσι είπε στον σύζυγο να πάει μόνος του. Σαν καλός σύζυγος που ήταν, αρνήθηκε, αλλά εκείνη επέμεινε λέγοντας ότι θα έπαιρνε μια ασπιρίνη και θα πήγαινε για ύπνο, δεν υπήρχε λοιπόν λόγος να χαλάσει και εκείνος τη διασκέδασή του. Έτσι, ο σύζυγος φόρεσε το κουστούμι του King Kong, κι έφυγε.  

Η σύζυγος, μετά από μιας ώρας ύπνο, ξύπνησε χωρίς πονοκέφαλο και καθώς ήταν ακόμα νωρίς, αποφάσισε να πάει στο πάρτι. Και μια και ο σύζυγος δεν γνώριζε τι κοστούμι θα φορούσε εκείνη, σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να διασκεδάσει παρακολουθώντας τη συμπεριφορά του. 

Φτάνοντας στο πάρτι, αμέσως εντόπισε από 
το κουστούμι του King Kong τον σύζυγο που χόρευε με όποια ωραία ύπαρξη μπορούσε, χουφτώνοντας λίγο από δω και κλέβοντας κάποιο φιλί από κει. 

Τον πλησίασε και, καθώς η ίδια ήταν αρκετά ελκυστική, ο σύζυγος άφησε την προηγούμενη παρτεναίρ του και αφιέρωσε όλη του την προσοχή στη νεοφερμένη. Εκείνη τον άφησε να προχωρήσει όσο αυτός ήθελε, άλλωστε ο σύζυγός της ήταν. Τελικά της ψιθύρισε μια πρόταση και εκείνη αμέσως συμφώνησε. Βρέθηκαν μέσα σ' ένα αυτοκίνητο στη σκοτεινή πλευρά του πάρκινγκ όπου και το έκαναν στα γρήγορα αλλά με πολύ πάθος. 

Λίγο πριν βγουν οι μάσκες τα μεσάνυχτα, η σύζυγος αποχώρησε διακριτικά, πήγε σπίτι, έκρυψε το κοστούμι της, ξάπλωσε στο κρεβάτι και περιμένε τον σύζυγό της, ενω αναρωτιώταν τι εξήγηση θα της έδινε όταν επέστρεφε.

Διάβαζε καθιστή στο κρεβάτι όταν εκείνος επέστρεψε.
- "Πως πέρασες αγάπη μου;" τ
ον ρωτά.
- "Ααα, τα ίδια και τα ίδια. Αφού ξέρεις ότι δεν περνάω καλά αν δεν είσαι μαζί μου", 
απαντά εκείνος. 
- "Χόρεψες καθόλου;" τον ρωτά εκείνη.
- "Μπα! ούτε μια φορά. 
Όταν έφτασα στο πάρτυ, βρήκα τον Γιάννη, τον Γιώργο και μερικούς άλλους από την παρέα, ανεβήκαμε σε κάποιο δωμάτιο και τη βγάλαμε παίζοντας χαρτιά" της απαντά εκείνος και προσθέτει: "Αλλά... δεν θα πιστέψεις τι συνέβη στον τύπο που του δάνεισα το κοστούμι μου..."!






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου