6 Νοεμβρίου 2019

Τα «Ωραία» της Ημέρας 6.11.2019

Γιαννούλης: «Σαδισμός και κτηνωδία» να ψήνεις χοιρινό δίπλα σε προσφυγικές δομές. Να επιβληθούν ποινές! Κυρανάκης: Δεν μπορεί υπήκοος τρίτης χώρας να επιβάλλει τις απόψεις του.
Σύμβουλος επενδύσεων - επιχειρηματίας, δηλώνει σήμερα ο Νίκος Καρανίκας!


Γιαννούλης: «Σαδισμός» να ψήνεις χοιρινό δίπλα σε πρόσφυγες 

Ποινές για όσους οργανώνουν μπάρμπεκιου με χοιρινό κρέας και αλκοόλ δίπλα σε δομές φιλοξενίας προσφύγων ζήτησε την Τρίτη στη Βουλή, στη συζήτηση για την τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης, σε μια προσπάθεια να αναδείξει τις «ρατσιστικές» μεθοδεύσεις πολλών ελλήνων πολιτών της περιφέρειας.

«Ξέρω ότι νομικά μπορεί να μην είναι τεκμηριωμένο ή σχετικό, αλλά δεν ξέρω σε τι κατηγορία του Ποινικού Κώδικα να εντάξω αυτούς που οργανώνουν στην Θεσσαλονίκη μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ απέναντι σε προσφυγικές δομές» είπε ο κ. Γιαννούλης. «Δεν ξέρω αν το καλύπτει ο Ποινικός Κώδικας αλλά ξέρω ότι είναι ντροπή για κάθε άνθρωπο. Δεν ξέρω αν αυτός ο σαδισμός είναι ποινικά κολάσιμος αλλά από κάθε έλληνα δημοκράτη πολίτη θα πρέπει να καταγγέλλεται ως σαδισμός, κτηνωδία», πρόσθεσε.

Η τοποθέτηση αυτή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Κυρανάκη, ο οποίος είπε ότι «στην Ελλάδα επιτρέπεται η κατανάλωση χοιρινού και υπό προϋποθέσεις αλκοόλ. Δεν μπορεί να έρθει υπήκοος τρίτης χώρας και να επιβάλλει τις απόψεις του».


Χρειάστηκε η παρέμβαση της Ντόρας Μπακογιάννη, για να έρθουν τα πράγματα στη θέση τους. Η κ. Μπακογιάννη, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «η ανθρωπιά, η λεβεντιά, η αλληλεγγύη και ο σεβασμός στον αδύναμο δεν νομοθετούνται. Δεν υπάρχει νόμος που να σε κάνει άνθρωπο. Αυτό το μαθαίνεις ή στα πρώτα έξι χρόνια της ζωής του ή δεν το μαθαίνεις ποτέ. Με ενόχλησε αυτό το θέμα, όχι γιατί υπάρχει περίπτωση να πει κάποιος ότι δεν θα τρώμε χοιρινό ή δεν θα πίνουμε αλκοόλ, αλλά επειδή προκαλείς τον εξαθλιωμένο άνθρωπο και τον πατάς στο θρησκευτικό του συναίσθημα». Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της τόνισε ότι ο Κώστας Κυρανάκης δεν… κατάλαβε για τι μιλούσε, ενώ ο κ. Γιαννούλης το έφερε στη Βουλή με άκομψο τρόπο, οπότε παρεξηγήθηκε αυτό που είπε.


Πηγές: protagon.grefsyn.gr

Σύμβουλος επενδύσεων ο Νίκος Καρανίκας 

Σύμβουλος επενδύσεων έγινε ο φίλος του Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας. Τα νέα επιχειρηματικά βήματα του φίλου του κ. Τσίπρα και πρώην συμβούλου του στρατηγικού σχεδιασμού.

Επιχειρηματίας δηλώνει σήμερα ο πιο πολυσυζητημένος μετακλητός της "πρώτης φορά Αριστεράς", Νίκος Καρανίκας, ο οποίος από τα μπαρ της Θεσσαλονίκης όπου εργαζόταν ως μπάρμαν και σερβιτόρος, βρέθηκε εν μια νυκτί στο Μέγαρο Μαξίμου ως σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. 

Πριν από ένα μήνα ο Καρανίκας άνοιξε εταιρεία και δίνει συμβουλές σε επιχειρήσεις ενώ παράλληλα συμβουλεύει και για τη ...φαρμακευτική κάνναβη!

Πηγή: in.gr






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου