29 Ιουλίου 2012

Η Σαντορίνη στην… Ταϊλάνδη!

Στο εσωτερικό ενός μεγάλου εμπορικού κέντρου, στην πόλη Cha Am κοντά στην Μπανγκόκ, βρίσκεται η πρωτότυπη δημιουργία που φέρει το όνομα "Santorini Park". Προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να κάνουν τα ψώνια τους μέσα σε ένα αιγαιοπελαγίτικο περιβάλλον. 

Το πάρκο, που καταλαμβάνει έκταση 60 περίπου στρεμμάτων, με τα στενά πλακόστρωτα δρομάκια του, τα σιντριβάνια, τα αγάλματα, το καμπαναριό στην είσοδο, πλημμυρισμένο από το λευκό και το γαλάζιο, διαφημίζει στην Ασία το κυκλαδίτικο νησί με τον καλύτερο τρόπο. Εκεί οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους και παράλληλα να πάρουν μια μικρή γεύση από την ομορφιά της Σαντορίνης. 







Ο ιδιοκτήτης του πάρκου, λάτρης της Σαντορίνης, δηλώνει: "Πριν από λίγα χρόνια ταξίδεψα στη Σαντορίνη και ενθουσιάστηκα από την ομορφιά και τη γραφικότητα του νησιού. Όταν γύρισα στη χώρα μου θέλησα να δημιουργήσω κάτι που να μου τη θυμίζει. Έτσι, με τη βοήθεια της κόρης μου, κατασκεύασα ένα ψυχαγωγικό πάρκο, για να δίνω στους ντόπιους και στους ξένους επισκέπτες την εμπειρία των αγορών, μέσα σε ένα περιβάλλον διαφορετικό από τα συνηθισμένα".






Οι πρώτοι Ταϊλανδέζοι που βρέθηκαν στους χώρους του πάρκου, δήλωσαν ενθουσιασμένοι και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πολύ θα ήθελαν να επισκεφθούν κάποτε τη Σαντορίνη!
 

2 σχόλια:

  1. Ένα νέο βίντεο από το πάρκο της Σαντορίνης στην Ταϊλάνδη όπως είναι σήμερα
    https://www.youtube.com/watch?v=txIsNCxVEvQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι πολύ καλό το βίντεο. Σίγουρα θα το δουν αρκετοί ακόμη. Σε ευχαριστώ.

      Διαγραφή