7 Νοεμβρίου 2010

Appbrain.com: Ο Νο.1 προορισμός για εφαρμογές android!

Σας αρέσει να ανακαλύπτετε και να κατεβάζετε νέες εφαρμογές android; Να διαβάζετε αξιολογήσεις και προσθέτετε τη δική σας; Να μπορείτε να κατεβάσετε ακόμη και εκείνες τις εφαρμογές που το android market δεν είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα; Αν απαντήσατε ναι σε κάποιο από τα προηγούμενα, η ιστοσελίδαwww.appbrain.com ίσως θα έπρεπε να γίνει και ο δικός σας Νο.1 προορισμός.

O No.1 προορισμός για εφαρμογές android

Το appbrain.com αποτελεί σήμερα ίσως την πληρέστερη ιστοσελίδα για εφαρμογές android, καθώς:
Περιέχει στο ευρετήριό της όλες τις εφαρμογές android που υπάρχουν, κατηγοριοποιημένες και σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση.

Περιέχει στατιστικά στοιχεία, screenshots και σχόλια σε κάθε εφαρμογή. Παραθέτει τις νεότερες, τις πιο υψηλά βαθμολογούμενες, καθώς και τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανά ημέρα, βδομάδα ή απ’ αρχής. Επίσης παραθέτει τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανά φύλο (άνδρες, γυναίκες),ανά ηλικία (έφηβοι, 20άρηδες, 30άρηδες, ηλικιωμένοι) και ανά χώρα (η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται σε αυτές δυστυχώς). Εφόσον εγγραφείτε στην ιστοσελίδα παραθέτει και τις εφαρμογές που σας ταιριάζουν περισσότερο, βάση εφαρμογών που έχετε εγκαταστήσει ήδη. 

Εφόσον εγκαταστήσετε στο κινητό σας την αντίστοιχη εφαρμογή appbrain, μπορείτε να συγχρονίζετε τις εφαρμογές που επιλέγετε στην ιστοσελίδα με το κινητό σας. 

Μπορείτε να κατεβάσετε ακόμη και εκείνες τις εφαρμογές που δεν εμφανίζονται στο android market, λόγω Ελλάδας, με μόνο ένα κλικ από τον υπολογιστή σας. (Θα πρέπει να εγγραφείτε στο appbrain.com, να έχετε εγκαταστήσει τις εφαρμογές appbrain και fast web install στο κινητό σας και στη συνέχεια απλά κάνετε κλικ στο κουμπί install που βρίσκετε στην σελίδα κάθε εφαρμογής στο appbrain.com). 

Μπορείτε να δημιουργήσετε “λίστες” εφαρμογών, για να τις παρακολουθείτε ευκολότερα (απαιτεί εγγραφή στην ιστοσελίδα).

Προσωπικά η συγκεκριμένη ιστοσελίδα με έχει διευκολύνει άπειρες φορές, κυρίως όταν θέλω να κατεβάσω μία εφαρμογή που δεν εμφανίζεται στο android market. Πλέον έχει γίνει μια καθημερινή συνήθεια η επίσκεψη σε αυτήν και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους τους χρήστες android και ειδικά σε όσους μόλις απέκτησαν την πρώτη τους android συσκευή.