13 Ιουνίου 2024

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 13.6.2024

Φωτιά σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά, "φωτιά" και στη Χαριλάου Τρικούπη, στα γραφεία του Νικου Ανδρουλάκη όπου, μετά τα αποτέλέσματα των ευρωεκλογών, στελέχη του ΠΑΣΟΚ θέτουν θέμα ηγεσίας. Σκίτσο του Ηλία Μακρή στην Καθημερινή.

Ειδικότερα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έθεσε χθες θέμα ηγεσίας στο κόμμα. «Χρειαζόμαστε μία ισχυρή επανεκκίνηση! Μία νέα ισχυρή νομιμοποιητική εντολή, ώστε να κάνουμε πράξη το μεγάλο ΠΑΣΟΚ των προσδοκιών μας, με ηγεσία που να κινητοποιεί ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε επιστολή που απέστειλε προς τον γραμματέα και το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος.
Από τη Χαρ. Τρικούπη απαντούν ότι «δεν θα επιτρέψουμε να βυθιστεί η παράταξη στην εσωστρέφεια», προσθέτοντας πως «το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη από κινήσεις εξωστρέφειας, κάτι που δεν υπηρετούν επισπεύδουσες και συντονισμένες δημόσιες παρεμβάσεις από εκείνους, που δήθεν ομνύουν στις θεσμικές λειτουργίες των οργάνων».
Σήμερα, για τις εξελίξεις εντός του ΠΑΣΟΚ μίλησε ο βουλευτής του κόμματος Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι «στόχος του ΠΑΣΟΚ ήταν να γίνουμε δεύτερο κόμμα. Ο πρόεδρος είχε πει ότι, αν είμαστε τρίτο κόμμα, θα είναι πολιτική ήττα», εκφράζοντας συγχρόνως την ανάγκη ενός συντεταγμένου εσωτερικού απολογισμού του αποτελέσματος των ευρωεκλογών στα όργανα του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου