21 Μαΐου 2026

FAZ: Η «Emily in Paris» πηγαίνει Ελλάδα

Στη δημοφιλή σειρά του Netflix «Η Έμιλι στο Παρίσι» αναφέρεται ρεπορτάζ της γερμανικής FAZ, σύμφωνα με τη Deutsche Welle. Εκεί διαβάζουμε: «Ο νέος κύκλος της σειράς του Netflix "Emily in Paris" γυρίζεται στην Ελλάδα. Οι ηθοποιοί της σειράς το ανακοίνωσαν σε ένα βίντεο στο Instagram τον Απρίλιο του 2026. Από τότε που κυκλοφόρησε η πέμπτη σεζόν στο Netflix τον Δεκέμβριο του 2025, υπήρχαν εικασίες στο διαδίκτυο και στα ΜΜΕ για την Ελλάδα ως πιθανή τοποθεσία γυρισμάτων για την έκτη σεζόν. 

Αφού ο σεφ Γκάμπριελ (Λούκας Μπράβο) μαθαίνει στο τελευταίο επεισόδιο της πέμπτης σεζόν ότι η Έμιλι (Λίλι Κόλινς) είναι ξανά μόνη, της στέλνει μια καρτ ποστάλ και την προσκαλεί να τον επισκεφτεί στην Ελλάδα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα γυρίσματα για τη νέα σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει στη Μύκονο».

Το γερμανικό μέσο σημειώνει: «Η ιστορία αγάπης των πρωταγωνιστών, της Έμιλι και του Γκάμπριελ, έχει μετατραπεί σε τρενάκι του λούνα παρκ από την πρώτη σεζόν, όταν η Αμερικανίδα Έμιλι μετακόμισε στο Παρίσι. Στην πέμπτη σεζόν, τα πράγματα αρχικά φαίνονταν ζοφερά για το ζευγάρι: η Έμιλι είχε αναλάβει τη διεύθυνση της Agence Grateau στη Ρώμη και είχε ξεκινήσει ένα ειδύλλιο με τον Ιταλό Μαρτσέλο. Ευτυχώς για τον Γκάμπριελ – και την ελληνική τουριστική βιομηχανία – αυτό δεν κράτησε πολύ». 

Τα γυρίσματα για τη νέα σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει στη Μύκονο 

Πρώτα Γαλλία, μετά Ιταλία, τώρα Ελλάδα

Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι «αρκετοί Ευρωπαίοι πολιτικοί έχουν δείξει ενδιαφέρον για την ερωτική ζωή της Έμιλι – για προσωπικούς ή οικονομικούς λόγους. Όταν ανακοινώθηκε ότι η Έμιλι θα πήγαινε στη Ρώμη στην πέμπτη σεζόν, ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν υποστήριξε ότι η Έμιλι έπρεπε να παραμείνει στο Παρίσι. Η σύζυγός του, Μπριζίτ Μακρόν, έκανε μια guest εμφάνιση στην τέταρτη σεζόν».

«Μετά το τέλος του ιταλικού ρομάντζου, φαίνεται ότι η καρδιά της Έμιλι έλκεται από την Ελλάδα. Η ηθοποιός Λίλι Κόλινς δήλωσε στην εκπομπή American Tonight Show του Τζίμι Φάλον ότι η σειρά "Η Έμιλι στο Παρίσι" ήταν η αγαπημένη της συζύγου του Έλληνα πρωθυπουργού. Σε ποιον βαθμό αυτό έπαιξε ρόλο στην επιλογή της Ελλάδας ως τοποθεσίας γυρισμάτων για την έκτη σεζόν είναι άγνωστο. Το αν η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη θα κάνει μια guest εμφάνιση μένει να το δούμε. Αυτό που είναι σίγουρο, ωστόσο, είναι ότι οι τοποθεσίες γυρισμάτων θα προσελκύσουν πολλούς φαν τα επόμενα χρόνια μετά την προβολή της έκτης σεζόν και θα αυξήσουν την τουριστική κίνηση», σχολιάζει η αρθρογράφος.

Πηγή: Deutsche Welle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου