25 Μαρτίου 2016

Βαρουφάκης: Αν το 1821 υπήρχε τρόικα, η Επανάσταση δεν θα είχε γίνει!

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο αξέχαστος τέως ΥΠΟΙΚ, μη αντέχοντας να παραμείνει εκτός επικαιρότητας, στέλνει μέσω Διαδικτύου το δικό του μήνυμα για την Επέτειο της 25ης Μάρτιου:

«Αν το 1821 υπήρχε τρόικα εσωτερικού, δεν θα είχε γίνει Επανάσταση» μας λέει για να συμπληρώσει πως «η Επανάσταση, θα χαρακτηριζόταν Επιχείρηση-Καμικάζι και οι επαναστάτες καταστροφείς του γένους»!

Τα tweets του Γιάνη Βαρουφάκη:

Yanis Varoufakis ‏@yanisvaroufakis
Today is the 195th Anniversary of Greece’s Revolution. It would not have happened if the troika ruled, as it does now via its local stooges.

Yanis Varoufakis ‏@yanisvaroufakis
Αν το 1821 υπήρχαν η τρόικα εσωτερικού & ΜΜΕ, η Επανάσταση, θα χαρακτηριζόταν Επιχείρηση-Καμικάζι και οι επαναστάτες καταστροφείς του γένους

Και ο Άδωνις Γεωργιάδης, δεν έχασε την ευκαιρία, έσπευσε να απαντήσει, χαρακτηρίζοντας τον Γιάνη Βαρουφάκη ανιστόρητο και ημιμαθή!

Άδωνις Γεωργιάδης ‏@AdonisGeorgiadi
@yanisvaroufakis η "Τρόικα" υπήρχε και τότε, υπό άλλη μορφή και μας έσωσε στη Ναυμαχία του Ναυαρίνου ανιστόρητε, ημιμαθή!

Για να επανέλθει ο Γιάνης Βαρουφάκης με κάποιους στοίχους του εθνικού μας ποιητή:
Yanis Varoufakis ‏@yanisvaroufakis
Μοναχή το δρόμο επήρες Εξανάλθες μοναχή... Δεν είν’εύκολες οι θύρες Εάν η χρεία τες κουρταλή...Άλλος σου έταξε βοήθεια Και σε γέλασε φρικτά

Βαθυστόχαστες λοιπόν αναλύσεις... σύγχρονων ελλήνων πολιτικών! που αν υπήρχαν τότε και είχαν πάρει τις τύχες των ελληνων στα χέρια τους, ακόμη ραγιάδες θα είμασταν!

Takis Ant / afirimeno.com
Με στοιχεία από Twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου