2 Δεκεμβρίου 2011

Skyrim - Χρήσιμες Συμβουλές


Το skyrim είναι ένα αχανές παιχνίδι που γενικά είναι καλύτερα να απολαύσει ο καθένας με το δικό του τρόπο, αφού η ελευθερία που δίνει το παιχνίδι στους παίκτες του να αναπτύξουν τη δική τους προσέγγιση και προσωπικότητα είναι ανεπανάληπτη. Για όσους παρόλα αυτά θέλουν να κάνουν την εμπειρία τους λίγο πιο εύκολη, παραθέτουμε παρακάτω μερικές έξυπνες στρατηγικές και συμβουλές:




Πως να αυξήσετε γρήγορα τα skills σας

ARCHERY

Στο Riverwood, ολοκληρώστε το Love Triangle Quest υπέρ του Faendal. Ζητήστε από το Faendal να γίνει ακόλουθός σας και να σας προπονήσει στην τοξοβολία. Αφότου σας προπονήσει, πάρτε πίσω τα λεφτά που του δώσατε, πωλόντας του διάφορα αγαθά. Τέλος, απλά μπείτε στο inventory του και πάρτε όλα τα αγαθά σας πίσω.

Αυτό μπορείτε να το κάνετε μέχρι το level 50 του archery (γιατί μετά δε μπορεί να σας προπονήσει ο Faendal), αλλά μπορείτε να κάνετε το ίδιο κόλπο και με την Aela the Huntress (θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε την σειρά Quests των Companions), μέχρι να φτάσετε το level 75 του archery.

Επίσης, μπορείτε να ανεβάσετε εύκολα κατά 6 πόντους το skill αν επισκεφθείτε την Angi σε ένα σπίτι λίγο νότια του Falkreath και φροντίσετε να μην της μιλήσετε εχθρικά ποτέ. Θα σας βάλει να σημαδέψετε μερικούς στόχους (4 διαφορετικές διαδικασίες) και στο τέλος θα έχει συνολικά 6 πόντους παραπάνω (3 στην πρώτη διαδικασία και 1 σε κάθε επόμενη).

BLOCK

Φάτε κάποιο συστατικό που κάνει το stamina σας να ανανεώνεται γρήγορα για αρκετά λεπτά και αρχίστε να κάνετε συνεχώς bash με την ασπίδα (ή το όπλο) σας. Αποφύγετε να πάρετε το perk "Deadly Bash", καθώς έτσι θα σκοτώνετε πολύ γρήγορα τους αντιπάλους σας με bash.

Μία ακόμη έξυπνη στρατηγική είναι να χαμηλώσετε το επίπεδο δυσκολίας του παιχνιδιού και να επιτεθείτε σε μερικούς φρουρούς σε μία πόλη. Όταν μαζευτούν αρκετοί, σηκώστε την ασπίδα σας και αφήστε τους να σας βαράνε, ενώ με το άλλο χέρι κάνετε heal (μέσω κάποιου spell).

Τέλος, μπορείτε να κάνετε το ίδιο κόλπο όπως και στο archery, όταν γίνετε master των Companions, με ακόλουθο Njada Stonearm.

HEAVY ARMOR

Εκτελέστε την ίδια στρατηγική όπως στο Block, με χαμηλωμένο το επίπεδο δυσκολίας και πολλούς φρουρούς σε μία πόλη να σας βαράνε, ενώ κάνετε ταυτόχρονα και heal.

ONE-HANDED

Ανεβάστε το επίπεδο δυσκολίας στο μέγιστο, κάντε summon έναν atronach, διαλέξτε το πιο αδύναμο όπλο σας και αρχίστε να τον βαράτε. Δυστυχώς το συγκεκριμένο skill είναι πιο δύσκολο να ανέβει.

SMITHING

Επισκεφθείτε τα μαγαζιά και αγοράστε όσο περισσότερο Leather Strips και Iron Ingots μπορείτε. Στη συνέχεια αρχίστε να φτιάχνετε daggers. Ακούγεται πως χρειάζονται περίπου 500 daggers για να φτάσει κανείς skill 100.

TWO-HANDED

Ανεβάστε το επίπεδο δυσκολίας στο μέγιστο και κάντε summon έναν atronach (ή βρείτε σχετικά αδύναμους αντιπάλους) και αρχίστε να τον βαράτε χωρίς όπλο, μόνο με τις γροθιές σας!


ILLUSION

Χρησιμοποιήστε διαρκώς είτε το spell Muffle (ακόμη και χωρίς να υπάρχει κανείς τριγύρω), είτε το spell Courage (σε κάποιον NPC).

CONJURATION

Χρησιμοποιήστε διαρκώ το spell Soul Trap σε κάποιο πτώμα ξανά και ξανά.

DESTRUCTION

Κάντε summon έναν atronach και χρησιμοποιήστε το αντίθετο στοιχείο από αυτόν για να τον σκοτώσετε (π.χ. αν είναι fire atronach χρησιμοποιήστε frost spells). Πριν προλάβει να σας κάνει ζημιά θα τον έχετε σχεδόν σκοτώσει έτσι και μάλιστα θα αυξάνετε παράλληλα και το conjuration σας!

RESTORATION

Χρησιμοποιήστε πρώτα το spell Equilibrium (το οποίο μειώνει το health και αυξάνει το magicka - μπορείτε να το βρείτε στο Labyrinthian Chasm, κατά τη διάρκεια του quest The stuff of Magnus του Winterhold College) και ύστερα κάποιο healing spell, ξανά και ξανά με αυτή τη σειρά. Παρεμπιπτόντως έτσι αυξάνετε και το Alteration σας γρήγορα (λόγω του spell Equilibrium).

ALTERATION

Κάντε ότι ακριβώς και για το Restoration ή χρησιμοποιείστε το spell waterbreathing διαρκώς μέσα σε κάποια λιμνούλα ή χρησιμοποιείστε το spell telekinisis διαρκώς με κάποιο αντικείμενο.

ENCHANTING

Εκτός από το να κάνετε enchant και disenchant οτιδήποτε βρίσκετε, μπορείτε επίσης να αγοράσετε όσο περισσότερο iron ore μπορείτε και στη συνέχεια να το κάνετε δύο φορές enchant - ώστε να γίνει πρώτα ασήμι και μετά χρυσάφι - και να βγάλετε παράλληλα και πάρα πολλά χρήματα πουλώντας το!

SNEAK

Βρείτε κάποιον NPC (ακόμη και αν αυτός κοιμάται) και αρχίστε να κινείστε από πίσω του σκυμμένος (θα πρέπει ο κέρσορας να είναι "αχνός" για να αυξάνεται το skill σας - δηλαδή να μη σας έχουν εντοπίσει).

SPEECH

Πάρτε το perk που σας επιτρέπει να δωροδοκίσετε (bribe) τους φρουρούς και τότε κάντε κάποιο έγκλημα (πχ pickpocket) και όταν σας ανακαλύψουν, αφήστε κάποιον φρουρό να σας συλλάβει. Δωροδοκίστε τον και το speech σας θα ανέβει γρήγορα. Προσοχή μόνο, διότι δε μπορείτε να το κάνετε ξανά και ξανά στην ίδια πόλη / τοποθεσία.


Χρήσιμες Συμβουλές

STAMINA
  • Αν θέλετε να τρέχετε διαρκώς, μην αφήνετε ποτέ το stamina σας να μηδενιστεί, καθώς θα χρειαστεί μερικά δευτερόλεπτα για να ξεκινήσει να ξαναγεμίζει
  • Κάθε φορά που αυξάνετε το stamina σας, μπορείτε να κουβαλήσετε και περισσότερα πράγματα κατά 5 μονάδες.
ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ
  • Αν δώσετε στον ακόλουθό σας ένα torch, θα το χρησιμοποιήσει όταν νυχτώνει
  • Αν δώσετε στον ακόλουθό σας armor καλύτερο από αυτό που φοράει, θα το χρησιμοποιήσει αμέσως
  • Χρησιμοποιείστε spells της ίδιας κατηγορίας με τον atronach σας (π.χ. spell φωτιάς αν έχετε fire atronach), καθώς έτσι δε θα τους τραυματίσετε ποτέ καταλάθως.
  • Οι ακόλουθοί σας μπορούν να μεταφέρουν άπειρα αγαθά, αρκεί να τα τοποθετείτε κάτω και να τους διατάζετε να τα μαζέψουν.
  • Μπορείτε να έχετε πολλούς ακόλουθούς ταυτόχρονα, αρκεί να ξεκινήσετε - αλλά να μην ολοκληρώσετε! - τα εξής quests (μεταξύ άλλων): Alduin's Wall , A Daedra's Best Friend, The Black Star, Walking Nightmare, The Silver Hand

ΜΑΧΕΣ
  • Αν δείτε λάδι χυμμένο στο έδαφος, συνήθως υπάρχει κάπου κοντά μία λάμπα που μπορείτε να ρίξετε πάνω του για να πάρει φωτιά και να τραυματίσει τους αντιπάλους σας
  • Αν ένας δράκος δεν λέει να προσγειωθεί, μετακινηθείτε σε ένα ξέφωτο (π.χ. να μην έχει δέντρα κλπ)
  • Όταν χρησιμοποιείτε τόξο από μεγάλη απόσταση, πάντα να κάνετε sneak (crouch, να γονατίζετε), ώστε να κάνετε τουλάχιστον διπλάσιο damage.
  • Η φωτιά προκαλεί μεγαλύτερο damage από τον πάγο και το shock, αλλά τα τελευταία δύο κάνουν επίσης ζημιά στο stamina (και την ταχύτητα) και το magicka του αντιπάλου σας αντίστοιχα.
  • Μπορείτε να αναστήσετε τους πάντες (εκτός από δράκους), χρησιμοποιόντας τα reanimate spells (Conjuration).
  • Αν ένας δύσκολος αντίπαλος χρησιμοποιεί αποκλειστικά spells, μπορείτε απλά να καλυφθείτε κάπου, να περιμένετε να του τελειώσει το magicka και ύστερα να επιτεθείτε.
  • Αν ένας δύσκολος αντίπαλος χρησιμοποιεί αποκλειστικά melee επιθέσεις, βρείτε κάτι στο οποίο μπορείτε να ανεβείτε πάνω (ένα λοφάκι κλπ) και συνήθως δε θα μπορεί να σας ακολουθήσει.
  • Αν ένας αντίπαλος μάγος χρησιμοποιεί wards εναντίον π.χ. της φωτιάς, τότε ρίξτε τo fireball σας όχι ακριβώς επάνω του, αλλά κοντά στα πόδια του.
  • Αν εμπλακείτε σε μία δύσκολη μάχη με τους φρουρούς μιας πόλης, μπορείτε πάντα να κατεβάσετε το όπλο σας και να αφήσετε να σας συλλάβουν αντί να σας σκοτώσουν. Τα κλοπιμαία που θα σας αφαιρεθούν, μπορείτε να τα βρείτε στη φυλακή μέσα σε κάποιο σεντούκι.
  • Αν ένας αντίπαλος κάνει summon άλλους αντιπάλους, σκοτώστε πρώτα αυτόν που έκανε το summon και οι υπόλοιποι θα εξαφανιστούν. 
  • Αν χάνετε μία μάχη και είστε κοντά σε κάποια πόλη, τρέξτε μέσα σε αυτήν και οι φρουροί της συνήθως θα σας υπερασπιστούν ενάντια σε ότι σας κυνηγάει.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ
  • Στα περισσότερα φρούρια υπάρχουν χάρτες (με μικρές σημαίες πάνω τους) που θα σας αποκαλύψουν ενδιαφέροντα σημεία στην τριγύρω περιοχή
  • Μπορείτε να κάνετε fast travel σε μεγάλες πόλεις που δεν έχετε επισκεφθεί ακόμη, αν χρησιμοποιήσετε τα wagons που υπάρχουν σχεδόν σε κάθε μεγάλη πόλη.
  • Αν οι διάφοροι NPC's κάνουν σχόλια για την υγεία σας, τότε έχετε κάποια αρρώστια και πρέπει να πάτε σε κάποιο shrine ή να χρησιμοποιήσετε ένα κατάλληλο potion.
  • Μπορείτε να αγοράσετε φθηνά ένα σκυλί από έναν Έμπορο στο Markath
  • Όταν κάνετε mining, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα δύο pickaxe για ταχύτερη εξόρυξη
  • Αν ξεκουραστείτε σε ένα κρεβάτι, θα αυξάνεται πιο γρήγορα η εμπειρία σας για ορισμένο χρονικό διάστημα, καθώς θα είστε σε κατάσταση rested. Ακόμη καλύτερα αν κοιμηθείτε στο δικό σας κρεβάτι, οπότε και θα είστε well rested.
  • Αν θέλετε να μπορείτε να παντρευτείτε, θα χρειαστείτε το Amulet of Mara που μπορείτε να αγοράσετε στο Riften για 200 gold.
  • Για να ανακαλύψετε καινούργια shouts, μιλήστε με τον Argenier the Greybeard Leader στο High Hrothgar και θα σας δίνει κάθε φορά και καινούργιο sidequest για shouts.
  • Αν είστε over encumbered μπορείτε να κάνετε fast travel μόνο πάνω σε άλογο.
  • Αν δυσκολεύεστε να πουλήσετε τα αγαθά σας, κάντε join στο thieves guild και θα εμφανιστεί στο Riften η Grelka, η οποία διαθέτει 3.300 gold και αγοράζει τα πάντα.
  • Τρώγοντας ένα συστατικό αποκαλύπτετε μόνο την πρώτη ιδιότητά του. Για τις υπόλοιπες θα πρέπει να αρχίσετε να πειραματίζεστε φτιάχνοντας potions.
  • Δίνοντας λεφτά σε ένα ζητιάνο, αυξάνετε προσωρινά το speech σας κατά 10.
  • Τα dragon claws αποκαλύπτουν κωδικούς για να ανοίξετε πόρτες, αν τα κοιτάξετε στο inventory σας προσεκτικά και με ζουμ από την πίσω πλευρά.
  • Το clairvoyance spell σας αποκαλύπτει την καλύτερη διαδρομή προς το objective σας.
  • Τα βιβλία τα οποία προσφέρουν skills, έχουν συνήθως και μεγαλύτερη αξία - πάνω από 50 gold.
  • Αν μία πλαγιά είναι πολύ απότομη για να την ανεβείτε, γυρίστε την πλάτη σας προς την κορυφή του βουνού και αρχίστε να πηδάτε. Εναλλακτικά μπορείτε να προσπαθήσετε να ανεβένετε σε σχήμα ζιγκ-ζαγκ και με άλματα την πλαγιά.
  • Για να αποκτήσετε γρήγορα πολλές dragon souls, ολοκληρώστε καταρχήν την κυρίως ιστορία του παιχνιδιού μέχρι το quest Diplomatic Immunity και στη συνέχεια πηγαίνετε στο College of Winterhold. Κάθε φορά που θα κοιμάστε για ~36 ώρες, θα σας περιμένει ένας δράκος απ' έξω. Σκοτώστε και επαναλάβετε...
  • Αν δεν ξέρετε τι κρύβεται πίσω από μία πόρτα, πάντα να την ανοίγετε ενώ είστε σε stealth-mode (σκυμμένος).
  • Οι έμποροι έχουν συγκεκριμένη ποσότητα χρημάτων για να αγοράσουν τα αγαθά σας, τα οποία ανανεώνονται κάθε 2 ημέρες (ημέρες στο παιχνίδι, όχι πραγματικές).
STEALTH
  • Μπορείτε να τοποθετήσετε ένα καλάθι πάνω στο κεφάλι ενός NPC και να κλέψετε ότι θέλετε από αυτόν άφοβα.
  • Μπορείτε να αφαιρέσετε τους δαυλούς από τους τοίχους, ώστε να κάνετε ευκολότερα sneak.
  • Αντί να ρισκάρετε να σας πάρουν είδηση όταν πάτε να κλέψετε κάτι, σηκώστε και μεταφέρετε το αντικείμενο κάπου όπου θα είστε μόνοι σας και τότε κλέψτε το.
  • Όταν ένα lockpick σπάει ή "τραντάζεται", τότε έχει μία τάση να μετακινείται προς τη σωστή θέση και έτσι σας αποκαλύπτει προς τα που θα πρέπει να κινηθείτε.
  • Όταν προσπαθείτε να ληστέψετε κάποιον, να θυμάστε πως το να δείτε απλά το inventory του δεν είναι έγκλημα. Μόνο όταν επιχειρήσετε να πάρετε κάτι, είναι έγκλημα.

Πλήρης χάρτης του Skyrim, με όλες τις τοποθεσίες
(από το GameBanshee.com)

Abandoned Prison [I5]
Abandoned Shack [E2]
Agni's Camp [F8]
Alchemist's Shack [H7]
Alftand [I3]
Ancient's Ascent [F8]
Angarvunde [I8]
Anga's Mill [I4]
Anise's Cabin [F6]
Ansilvund [L6]
Arcwind Point [H7]
Autumnshade Clearing [K7]
Autumnwatch Tower [I7]
Avanchnzel [J8]
Bannermist Tower [E7]
Bard's Leap Summit [D5]
Battle-Born Farm [G5]
Bilegulch Mine [D6]
Black-Briar Lodge [L7]
Bleak Falls Barrow [F6]
Bleakcoast Cave [K2]
Bleakwind Basin [F5]
Bleakwind Bluff [C4]
Blind Cliff Cave [B4]
Blizzard Rest [G4]
Bloated Man's Grotto [E6]
Bloodlet Throne [F8]
Blue Palace [E2]
Bonechill Passage [F7]
Bonestrewn Crest [J5]
Boulderfall Cave [J7]
Brandy-Mug Farm [J4]
Brinewater Grotto [E1]
Broken Fang Cave [E5]
Broken Helm Hollow [L8]
Broken Limb Camp [J5]
Broken Oar Grotto [D1]
Broken Tower Redoubt [C4]
Bronze Water Cave [I4]
Brood Cavern [E3]
Bruca's Leap Redoubt [B3]
Bthardzam [A3]
Chillfurrow Farm [G5]
Chillwind Depths [C3]
Clearpine Pond [C2]
Clearspring Tarn [J6]
Cliffside Retreat [C3]
College of Winterhold [J1]
Crabber's Shanty [D4]
Cracked Tusk Keep [E7]
Cradle Stone Tower [C5]
Cradlecrush Rock [I5]
Cragslane Cavern [K6]
Cragwallow Slope [K5]
Cronvangr Cave [J5]
Crystaldrift Cave [K8]
Dainty Sload [E1]
Darklight Tower [J8]
Darkshade [I5]
Darkwater Crossing [J6]
Darkwater Pass [I6]
Dawnstar [G2]
Dawnstar Sanctuary [G1]
Dead Crone Rock [A5]
Dead Man's Respite [D3]
Deep Folk Crossing [B3]
Deepwood Redoubt [B2]
Dragon Bridge [C2]
Dragon Bridge Overlook [C3]
Dragonsreach [G4]
Dragontooth Crater [B3]
Drelas' Cottage [F4]
Driftshade Refuge [H2]
Druadach Redoubt [B3]
Dushnikh Yal [B5]
Duskglow Crevice [H3]
Dustman's Cairn [F4]
East Empire Company Warehouse [D2]
Eastmarch Imperial Camp [K5]
Eldergleam Sanctuary [J6]
Eldersblood Peak [E3]
Embershard Mine [F6]
Evergreen Grove [E7]
Faldar's Tooth [J7]
Falkreath [E7]
Falkreath Stormcloak Camp [G7]
Falkreath Watchtower [E7]
Fallowstone Cave [L7]
Fellglow Keep [H4]
Folgunthur [E2]
Forelhost [L8]
Forsaken Cave [I3]
Fort Amol [I5]
Fort Dustand [G3]
Fort Fellhammer [G3]
Fort Greenwall [K7]
Fort Greymoor [F5]
Fort Hraggstad [C1]
Fort Kastav [J3]
Fort Neugrad [G7]
Fort Snowhawk [E3]
Fort Sungard [D5]
Four Skull Lookout [B4]
Froki's Shack [I8]
Frostflow Lighthouse [H2]
Frostmere Crypt [G3]
Gallows Rock [I5]
Geirmund's Hall [I7]
Giant's Grove [L7]
Gjukar's Monument [D5]
Glenmoril Coven [D6]
Gloombound Mine [K5]
Gloomreach [C5]
Goldenglow Estate [K8]
Graywinter Watch [H5]
Greywater Grotto [G7]
Guldun Rock [H5]
Haalfingar Stormcloak Camp [C2]
Haemar's Shame [H7]
Hag Rock Redoubt [A5]
Hag's End [B2]
Half-Moon Mill [E6]
Hall of the Vigilant [G3]
Halldir's Cairn [E8]
Halted Stream Camp [G4]
Hamvir's Rest [F4]
Harmugstalh [B3]
Heartwood Mill [J7]
Hela's Folly [H1]
Helgen [G7]
High Gate Ruins [F2]
High Hrothgar [H5]
Hillgrund's Tomb [H5]
Hjaalmarch Stormcloak Camp [F2]
Hlaalu Farm [J4]
Hob's Fall Cave [H2]
Hollyfrost Farm [K4]
Honeystrand Cave [I7]
Honningbrew Meadery [G5]
Hunter's Rest [E6]
Ilinalta's Deep [E6]
Irkngthand [I4]
Ironback Hideout [D1]
Ironbind Barrow [H3]
Ivarstead [H7]
Japhet's Folly [K1]
Journeyman's Nook [J2]
Kagrenzel [L6]
Karthspire [B5]
Karthspire Camp [B5]
Karthwasten [B4]
Katla's Farm [D2]
Kjenstag Ruins [F3]
Knifepoint Ridge [D7]
Kolskeggr Mine [B4]
Korvanjund [H4]
Kynesgrove [J5]
Labyrinthian [F4]
Largashbur [J8]
Left Hand Mine [A5]
Liar's Retreat [C3]
Loreius Farm [G4]
Lost Echo Cave [B2]
Lost Knife Hideout [I6]
Lost Prospect Mine [L7]
Lost Tongue Overlook [K8]
Lost Valkygg [F4]
Lost Valley Redoubt [D5]
Lower Steepfall Burrow [B1]
Lund's Hut [D4]
Mara's Eye Pond [I5]
Markarth [A4]
Markarth Stables [A4]
Meeko's Shack [D3]
Merryfair Farm [K7]
Mistveil Keep [K8]
Mistwatch [J6]
Mixwater Mill [I5]
Mor Khazgur [B2]
Morthal [E3]
Morvunskar [I4]
Moss Mother Cavern [E6]
Mount Anthor [I3]
Movarth's Lair [E3]
Mzinchaleft [F2]
Mzulft [K5]
Narzulbur [K4]
Nightcaller Temple [G2]
Nightgate Inn [H3]
Nightingale Hall [K8]
Nilheim [I7]
North Brittleshni Pass [E6]
North Cold Rock Pass [E4]
North Shriekwind Bastion [F7]
North Skybound Watch [G6]
Northwatch Keep [B1]
Northwind Mine [K6]
Northwind Summit [K6]
Old Hroldan [C5]
Orotheim [D4]
Orphan Rock [G7]
Orphan's Tear [C1]
Palace of the Kings [J3]
Pale Imperial Camp [F2]
Peak's Shade Tower [F7]
Pelagia Farm [G5]
Pilgrim's Trench [I2]
Pinefrost Tower [B2]
Pinemoon Cave [C2]
Pinepeak Cavern [I6]
Pinewatch [F7]
Purewater Run [A5]
Ragnvald [A4]
Raldbthar [I4]
Rannveig's Fast [E4]
Ravenscar Hollow [C1]
Reach Stormcloak Camp [C3]
Reachcliff Cave [B5]
Reachcliff Secret Entrance [B5]
Reachwater Rock [B5]
Reachwind Eyrie [B5]
Rebel's Cairn [C4]
Red Eagle Redoubt [B4]
Red Road Pass [G2]
Redoran's Retreat [F4]
Refugees' Rest [K3]
Rift Imperial Camp [H7]
Rift Watchtower [J7]
Riften [K7]
Riften Stables [K7]
Rimerock Burrow [B2]
Riverside Shack [J5]
Riverwood [G6]
Roadside Ruins [E7]
Robber's Gorge [D3]
Rorikstead [D5]
Ruins of Bthalft [I7]
Ruins of Rkund [K8]
Saarthal [I2]
Sacellum of Boethiah [K4]
Salvius Farm [A5]
Sarethi Farm [J7]
Secunda's Kiss [F6]
Septimus Signus's Outpost [J1]
Serpent's Bluff Redoubt [C5]
Shadowed Grove [H3]
Shadowgreen Cavern [D1]
Shearpoint [H4]
Shimmermist Cave [H4]
Shor's Stone [K6]
Shor's Watchtower [K6]
Shrine of Azura [J2]
Shrine of Mehrunes Dagon [F3]
Shrine to Peryite [B4]
Shroud Hearth Barrow [I6]
Sightless Pit [I2]
Silent Moons Camp [F4]
Silverdrift Lair [H3]
Sky Haven Temple [B4]
Skyborn Altar [F3]
Skytemple Ruins [J1]
Sleeping Tree Camp [E5]
Snapleg Cave [J6]
Snow Veil Sanctum [K3]
Snowpoint Beacon [H2]
Snow-Shod Farm [K8]
Solitude [D2]
Solitude Lighthouse [E1]
Solitude Sawmill [D2]
Soljund's Sinkhole [C5]
South Brittleshin Pass [F6]
South Cold Rock Pass [E4]
South Shriekwind Bastion [F7]
South Skybound Watch [G6]
Southfringe Sanctum [G8]
Statue to Meridia [D2]
Steamcrag Camp [K5]
Steepfall Burrow [B1]
Stendarr's Beacon [L8]
Stillborn Cave [J3]
Stonehill Bluff [G3]
Stonehills [F3]
Stony Creek Cave [K6]
Sundered Towers [C4]
Sunderstone Gorge [E6]
Swindler's Den [E5]
Talking Stone Camp [D4]
Thalmor Embassy [D1]
The Apprentice Stone [E3]
The Atronach Stone [J6]
The Guardian Stones [F7]
The Lady Stone [E6]
The Lord Stone [G3]
The Lover Stone [B4]
The Ritual Stone [H5]
The Serpent Stone [K1]
The Shadow Stone [K8]
The Tower Stone [H2]
Throat of the World [H6]
Tolvald's Cave [K6]
Traitor's Post [K4]
Treva's Watch [J7]
Tumble Arch Pass [H4]
Twilight Sepulcher [D7]
Understone Keep [A4]
Ustengrav [F2]
Uttering Hills Cave [I4]
Valtheim Towers [I5]
Valthume [C5]
Volskygge [B2]
Volunruud [G4]
Wayward Pass [H3]
Western Watchtower [F5]
Weynon Stones [G3]
Whistling Mine [J2]
White River Watch [H5]
Whiterun [G5]
Whiterun Stables [G5]
Whiterun Stormcloak Camp [H5]
Whitewatch Tower [G4]
Widow's Watch Ruins [C1]
Windhelm [J4]
Windhelm Stables [J4]
Windward Ruins [G2]
Winterhold [I2]
Winterhold Imperial Camp [H2]
Witchmist Grove [J5]
Wolfskull Cave [C1]
Wreck of the Brinehammer [F1]
Wreck of the Icerunner [E2]
Wreck of the Pride of Tel Vos [J2]
Wreck of the Winter War [K3]
Yngol Barrow [K3]
Yngvild [H1]
Yorgrim Overlook [I3]
Ysgramor's Tomb [I1]

Achievements για τα XBOX360, PS3 και PC (Steam)