7 Μαΐου 2019

Αντιδράσεις για τις διακοπές του Αλ. Τσίπρα στο σκάφος Παναγοπούλου

H επιβεβαίωση χθες της κυρίας Κατερίνας Παναγοπούλου ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποίησε σκάφος της οικογένειας για τις διακοπές του τον Αύγουστο του 2018 προκάλεσε τις σφοδρές αντιδράσεις της αντιπολίτευσης:

Η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της αφού αναφέρει ότι «απέφυγε να τοποθετηθεί για τις μυστικές διακοπές του Αλ. Τσίπρα αναμένοντας από τον πρωθυπουργό να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις φωτογραφίες που τον εμφάνιζαν κρυπτόμενο σε μια υπερπολυτελή θαλαμηγό λίγες μέρες μετά την εθνική τραγωδία στο Μάτι», στη συνέχεια σημειώνει: «Η επιβεβαίωσή τους ήρθε τελικά από την ιδιοκτήτρια του πολυτελούς σκάφους κ. Κατερίνα Παναγοπούλου η οποία αποκάλυψε ότι ο εκλιπών σύζυγός της του το δάνεισε μυστικά (!) για να ξεκουραστεί από την εθνική τραγωδία. Ο ηγέτης της πρώτης φοράς Αριστερά το τερμάτισε. Η ξεδιάντροπη υποκρισία κ. Τσίπρα που παριστάνει ότι πολεμά τις ελίτ και κάνει δωρεάν διακοπές με τα κότερά της δεν έχει προηγούμενο. Τον παραδίδουμε στη χλεύη του ελληνικού λαού».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, 
Άδωνις Γεωργιάδης, με αναρτησή του στο twitter αναφέρει:
Άδωνις Γεωργιάδης‏ @AdonisGeorgiadi 
Δηλ για να το πούμε απλά. Λίγες μέρες μετά την εθνική τραγωδία στο Μάτι, ενώ ακόμη καλά καλά δεν ξέραμε πόσους νεκρούς θρηνούσαμε, ο Αριστερός Πρωθυπουργός της Χώρας μας, πήρε μία Θαλαμηγό με το πλήρωμα και το υπηρετικό προσωπικό της, για μυστικές υπερπολυτελείς διακοπές...


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, σε αναρτησή του στο twitter σημειώνει:
Andreas Loverdos@a_loverdos 
Με σημαία τη θανάσιμη υποκρισία κατέπλευσε ο Α.Τσίπρας στην Ιθάκη σκαφάτος και θαλαμηγάτος. Αυτός είναι ο Πρωθυπουργός. Λίγος όμως ο καιρός, 19 και σήμερα.

Ο βουλευτής της ΝΔ Θάνος Πλεύρης αναφέρει στο twitter:
Θάνος Πλεύρης‏ @thanosplevris
Αυτο που εχει περασει στα ψιλά ειναι οτι η παραδοχή οτι ο @atsipras δεν φιλοξενήθηκε απο τους ιδιότητες αλλα του παραχωρήθηκε το σκάφος για διακοπες ειναι ακομη χειρότερο διοτι δεν πρόκειται για τυπική φιλοξενία, οπως παρουσιάζεται, αλλα για δωρεά στον ΠΘ.

Ενδιαφέρον έχει η αντίδραση του Αρη Πορτοσάλτε, του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ που πρώτος αποκάλυψε, με ανάρτησή του στο twitter, τις διακοπές Τσίπρα στο σκάφος. Σημείωνε τότε (5.5.2019) ο δημοσιογράφος:
ArisPortosalte@ArisPortosalte
Σκαφάτος και πουράτος απολαμβάνει τη θαλαμηγό! Από τις διακοπές του..εξαφανισμένου το καλοκαίρι του 2018. Όταν έχεις το..ηθικό πλεονέκτημα να καταγγέλλεις την διαπλοκή των άλλων φυσικά..

Μετα την χθεσινή επιβεβαίωση της κυρίας Κατερίνας Παναγοπούλου ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ έκανε την εξής ανάρτηση στο twitter:
ArisPortosalte‏ @ArisPortosalte
Σύντροφοι Μαξίμου: Καθως έχετε γνωριμίες επιπέδου κότερου,εξηγείστε στους υπερασπιστές σας ότι το θέμα δεν είναι το δικαίωμα των διακοπών του Α.Τσίπρα,αλλά: Ότι έκανε διακοπές σε θαλαμηγό επιχειρηματία μυστικά κ αποκαλύφθηκε!Αυτό λέγεται διαπλοκή. Τώρα υπάρχει κ η επιβεβαίωση..


Σχετική ανάρτηση:
Κατερίνα Παναγοπούλου: «Στo σκάφος μας έκανε διακοπές ο Αλέξης Τσίπρας» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου