18 Μαΐου 2019

Προκλητικό προεκλογικό βίντεο της Δούρου με πλάνα από το Μάτι

Σάλος από το προεκλογικό βίντεο της Δούρου με πλάνα από το Μάτι. ΝΔ: Ντροπή. Πολλές αρνητικές αντιδράσεις και στα social media.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το προεκλογικό βίντεο της υποψήφιας για την Περιφέρεια Αττικής, Ρένας Δούρου το οποίο επικεντρώνεται στις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι.

Η κ. Δούρου στο σποτ εμφανίζεται να απευθύνεται προς τους πολίτες ενώ την ίδια ώρα στο φόντο προβάλλονται εικόνες από την τραγωδία του περασμένου Ιουλίου, όπου κόστισε τη ζωή σε 102 πολίτες.

Αντιδρώντας η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Δεν έφτανε η σύσκεψη της ντροπής που διοργάνωσαν ενώ ήξεραν ότι υπήρχαν νεκροί. Ούτε και η συνέντευξη Τύπου της εξαπάτησης, με τις υποτιθέμενες εστίες εμπρησμών που δήθεν εντόπισαν οι δορυφόροι. Το προκλητικό βίντεο της κ. Δούρου απλά επιβεβαιώνει πόσο ακατάλληλοι, κυνικοί και επικίνδυνοι ήταν οι άνθρωποι που διαχειρίστηκαν την εθνική τραγωδία στο Μάτι. Ακόμη και σήμερα δεν συναισθάνονται τις ευθύνες τους, προσβάλλοντας τη μνήμη 102 συμπολιτών μας. Ντροπή».

Δείτε εδώ το επίμαχο σποτ:

Η δημοσίευση του συγκεκριμένου σποτ προκάλεσε πολλές αρνητικές αντιδράσεις και στα social media. 

Κάποια χαρακτηριστικά σχόλια στο twitter:

Georgy Zhukov‏ @GeorghyZhukov
Ευρισκόμενη ένα βήμα πριν την "τίσιν", η Δούρου επιστράτευει όλο της το θράσος και ούσα εμφανώς υπό κάποια ψυχωτικη διαταραχή, απεκδύεται κάθε ευθύνης για το #Ματι και τα ρίχνει όλα στην κλιματική αλλαγή & τον Πατούλη (!!). Το θέαμα είναι πλέον απερίγραπτο από πολιτικής απόψεως.

Davidoff Cat‏ @Davidof17928386
Όποιος αντέχει να δει το βίντεο της Δούρου, αυτό το κρεσέντο χυδαιότητας κ απανθρωπιάς, χωρίς να αισθάνεται την ανάγκη να σπάσει την οθόνη, κερδίζει επάξια μια κάρτα μέλους ΣΥΡΙΖΑ κ φτύσιμο με κουβάδες.

Κοινή Λογική‏ @commonsense489
Το σποτ της Δουρου για το Ματι ειναι χυδαιο, προκλητικο, γελοιο. Μια προσβολη για τα θυματα & τις καταστροφες. Ενα ονειδος στην πολιτικη ιστορια της χωρας. Εκει που ελεγα οτι δεν εχει πιο χαμηλα, σκαει η Δουρου να διαφημισει τον απυθμενο πατο της.

Άκης Γαβριήλ‏ @g_akis
Μετά από τις παραστάσεις του Τσίπρα, έρχεται η Δούρου με μία τρομακτική ερμηνεία σε ρόλο "λυπημένης και αδικημένης περιφερειάρχου" να αποδείξει για ακόμα μία φορά ότι οι Συριζαίοι είναι εκπληκτικοί ηθοποιοί και άψυχα κουφάρια! #Ματι

Άδωνις Γεωργιάδης‏ @AdonisGeorgiadi
Δεν ξέρω πραγματικά ποιος συμβουλεύει αυτή την κυρία και κάνει αυτά τα πράγματα. Αυτό το βίντεο δεν θα αντέξετε πολλοί να το δείτε αλλά η αναισθησία τους είναι πρωτοφανής! Πρωτοφανής! https://www.aixmi.gr/index.php/spot-tis/ …

The Greek Analyst‏ @GreekAnalyst
Το προεκλογικό βίντεο της Δούρου συνιστά βάναυση προσβολή των 102 νεκρών που είχαμε στο Μάτι. Είναι ότι πιο χυδαίο έχει υπάρξει στην πολιτική ιστορία της χώρας. Δεν ανεβάζω καν το βίντεο. Ντρέπομαι μόνο που το είδα. Ντροπή σε όσους στηρίζουν ακόμη έναν τέτοιο αρρωστημένο άνθρωπο.

Μπ. Παπαπαναγιώτου‏ @bpapapanagiotou
Βλέπεις το προεκλογικό σποτ της κας. Δούρου. Και αναρωτιέσαι, ποτέ αποφάσισε η Μαρθα Βούρτση να κατέβει στις εκλογές; Αναδρομικά «δάκρυα» για το Μάτι αναδύουν στυγνή υποκρισία. Και είναι μια ακόμα «στραβή στη βάρδια».

Το Παντατίφ‏ @Pantafitaki 
Όχι άλλη Δούρου. 12.5 κιλά χάσαμε από τον εμετό 

Manos Voularinos‏ @ManosVoularinos
Δεν καταλαβαίνω τις αντιδράσεις για το βίντεο της σ. Δούρου με τη φωτιά στο Μάτι. Από πότε απαγορεύεται ο δημιουργός να ποζάρει δίπλα στο δημιούργημα του;

Και ένα σχετικό άρθρο στο protagon.gr:
Απίστευτο θράσος: η Δούρου με φόντο τα καμένα στο Μάτι μάς καλεί σε debate-ψυχανάλυση! Υφος δακρύβρεχτο, μουσικό χαλί από ταινία μυστηρίου, «φώτα, κάμερα, πάμε» για το νέο προεκλογικό σποτ της περιφερειάρχη Αττικής που θυμήθηκε τώρα, λίγες ημέρες πριν από την κάλπη, να απαντήσει στους πυρόπληκτους πολίτες...

Πηγές: Με στοιχεία από kathimerini.gr, protagon.gr, youtube.com, 
twitter.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου