21 Δεκεμβρίου 2019

Τα «Ωραία» της Ημέρας 21.12.2019

Ν. Τόσκας: Κατήργησα την ομάδα Δέλτα γιατί ήταν μπαχαλάκηδες από την πλευρά του κράτους! 

Εξάρχεια: Έκαψαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία για δεύτερη φορά

Ν. Τόσκας: Κατήργησα την ομάδα Δέλτα γιατί ήταν μπαχαλάκηδες

Αίσθηση προκάλεσε δήλωση του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα ότι κατήργησε την ομάδα Δέλτα γιατί ήταν οι μπαχαλάκηδες, όπως είπε, από την πλευρά του κράτους.
«Κατήργησα την ομάδα Δέλτα γιατί ήταν οι μπαχαλάκηδες από την πλευρά του κράτους», δήλωσε χαρακτηριστικά σε εκπομπή του ANT1 ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.
«Απίστευτο. Εργαζόμενοι μπαχαλάκηδες;» ήταν η απάντηση του γγ του σωματείου ειδικών φρουρών.


Πηγές: kathimerini.gr, protothema.gr

Εξάρχεια: Έκαψαν για δεύτερη φορά το χριστουγεννιάτικο δέντρο 

Άγνωστοι πυρπόλησαν και έκαψαν για δεύτερη φορά το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Εξαρχείων το βράδυ της Παρασκευής. Το πρωί της Παρασκευής συνεργείο του δήμου Αθηναίων είχε τοποθετήσει το νέο χριστουγεννιάτικο δένδρο, μετά τη φωτιά που έβαλαν άγνωστοι στο προηγούμενο  δένδρο το βράδυ της Τετάρτης.
Υπενθυμίζεται ότι αργά το βράδυ της Τετάρτης το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Εξαρχείων τυλίχτηκε ολοσχερώς στις φλόγες, λίγες ώρες μετά την τοποθέτησή του στην πλατεία από τα συνεργεία του Δήμου Αθηναίων. 
Είχε προηγηθεί, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, μία απόπειρα εμπρησμού του με αναπτήρα, αλλά τότε οι καταστηματάρχες της περιοχής κατάφεραν και έσβησαν σχεδόν αμέσως τη φωτιά με πυροσβεστήρες. 

Το σχετικό σημερινό σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη στο twitter: 
Άδωνις Γεωργιάδης @AdonisGeorgiadi
Ο συνεχόμενος εμπρησμός του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην Πλατεία Εξαρχείων νομίζω ότι οπωσδήποτε θα έπρεπε να συμπεριληφθεί στις μεγάλες επαναστατικές πράξεις της Ανθρωπότητας...μιλάμε για την μεγαλύτερη αντίσταση στην Ιστορία...πόσο γελοίοι είναι τελικά όλοι αυτοί!

Πηγές: tovima.gr, twitter.com 

Σημείωση: Είναι κατανοητό αλλά το επισημαίνουμε: Το «Ωραία» στα «Ωραία» της Ημέρας είναι σε εισαγωγικά! 

1 σχόλιο:

  1. Μετά τους «μπαχαλάκηδες από την πλευρά του κράτους» του Ν. Τόσκα, ως «χούλιγκαν με παπιά» χαρακτήρισε την ομάδα ΔΕΛΤΑ ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ. «Ναι, ήταν χούλιγκανς με παπιά. Γι' αυτό συμφωνώ με την εκτίμηση Τόσκα για τη διάλυση της ομάδας» είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή