8 Αυγούστου 2018

Καμμένος: Προσχεδιασμένη με εντολή Ερντογάν η σύλληψη των Ελλήνων στρατιωτικών

Καμμένος στον realfm: Εάν έρθει η συμφωνία των Πρεσπών για το Σκοπιανό στη Βουλή, θα αποχωρήσω από την κυβέρνηση, θα πάμε σε εκλογές.

Τόσο στο θέμα των 
δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης, όσο και στη συμφωνία των Πρεσπών για το Σκοπιανό, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη. 

Καμμένος για τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η κράτηση τους είναι αντίθετη σε κάθε Αρχή διεθνούς Δικαίου. Βρίσκονται εκεί χωρίς να έχει υπάρξει κατηγορητήριο. Κρατούνται παράνομα, χωρίς να τους έχουν αποδοθεί κατηγορίες. Αυτό είναι πρωτοφανές και αυτό αντιμετωπίζεται μόνο σε διεθνές επίπεδο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε:

«Θεωρώ ότι η σύλληψη των δύο στρατιωτικών ήταν προγραμματισμένη, προσχεδιασμένη και ήταν μία κίνηση την οποία είχαν ετοιμάσει οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις με εντολή του Ερντογάν προκειμένου να δημιουργήσουν το περιβάλλον εκείνο για να κάνουν την ομηρία που θα οδηγούσε στη συναλλαγή για τους οκτώ. Δεν θεωρώ ότι ήταν μία πράξη που έγινε κατά τύχη. Βρήκαν την ευκαιρία, μέσα σε μία νύχτα που είχε χιόνια σε μία περιοχή δύσκολη να κάνουν πράξη ένα προσχεδιασμένο σενάριο»

Καμμένος για τη συμφωνία των Πρεσπών για το Σκοπιανό 

«Όποτε έρθει η συμφωνία στη Βουλή, εάν περάσουν όλες οι διαδικασίες από τη μεριά των Σκοπίων, οι ΑΝΕΛ θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση. Εμείς το έχουμε δηλώσει ξεκάθαρα, δεν μπορώ να συναινέσω σε οποιαδήποτε λύση που θα παραδίδει το όνομα της Μακεδονίας χωρίς να πάρει τον λόγο ο ελληνικός λαός» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε:

«Θα αποχωρήσω από την κυβέρνηση. Θα πάμε σε εκλογές. Αυτό είναι δέσμευση μου. Εάν φέρουν αυτή τη συμφωνία στη Βουλή εγώ θα αποχωρήσω από την κυβέρνηση. Το έχω πει και στον Πρωθυπουργό, το έχω πει και δημόσια, το έχω πει και στη Βουλή»


Σχόλιο (δικό μας): 

Εκείνο το σενάριο που φαίνεται να είναι προσχεδισμένο είναι το πότε ο Πάνος Καμμένος, με πρόσχημα το Σκοπιανό, θα ρίξει την κυβέρνηση... Η απόφαση φυσικά ανήκει στον Αλέξη Τσίπρα! Κατά τα άλλα (για να συμφωνήσουμε και με το παραπάνω σκίτσο του Ηλία Μακρή) και οι δυο τους πέφτουν!

Πηγή: Στοιχεία από real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου