4 Ιουλίου 2020

Σκίτσα: Ο «Μεγάλος Περίπατος» της Αθήνας

Ο «Μεγάλος Περίπατος» της Αθήνας, το "μεγαλόπνοο" σχέδιο του 
δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας που ήδη υλοποιείται, από τη σκοπιά των γελοιογράφων σε 7 σκίτσα: 

Επάνω αριστερά, στο σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου στην "Καθημερινή" (1.7.2020). Ο δήμαρχος Αθηναίων σχεδιάζει ως "Κωστάκης" τον «Μεγάλο Περίπατο» με ωραία έντονα χρώματα! 

Σκίτσο του Πέτρου Ζερβού στην "Εφ.Συν" (3.7.2020). Η έλλειψη αισθητικής του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη στον «Μεγάλο Περίπατο» της Αθήνας σε συνδυασμό με την κατάργηση των καλλιτεχνικών μαθημάτων στα σχολεία: 

Σκίτσο του Κώστα Μητρόπουλου στα "Νέα" (3.7.2020). Τώρα που τελειώσαμε με όλα τα άλλα ας πάμε την Αθήνα περίπατο, έναν «Μεγάλο Περίπατο»! 

Σκίτσο του Ιάκωβου Βάη (3.7.2020). Ο «Μεγάλος Περίπατος» του κακού λύκου και της Κοκκινοσκουφίτσας! 

Σκίτσο του Δημήτρη Γεωργοπάλη στη Realnews (21.6.2020). Μετά την καραντίνα η άγρια επιστροφή στην "κανονικότητα" με τη βοήθεια του "Μεγάλου Περιπάτου".

Σκίτσο του ΚΥΡ στο i-kyr.gr (30.6.2020). Και ειδική λωρίδα για τους ανέργους στο «Μεγάλο Περίπατο»:

Σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου στην "Καθημερινή" (3.7.2020). Αρνητική ενέργεια από το «Μεγάλο Περίπατο»: 

Και μια προσθήκη της επόμενης ημέρας: 
Σκίτσο του Πάνου Μαραγκού στο "Έθνος" (5.7.2020). Η ψευδοπιπεριά και η αληθινή αγγουριά!

Η νέα αστική ανάπλαση από τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη σε κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας για τον «Μεγάλο Περίπατο» μπορεί να λύνει κάποια προβλήματα αλλά δημιουργεί όμως άλλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου