20 Φεβρουαρίου 2017

O Γιάννης Αντετοκούνμπο που έγινε γκράφιτι!

Το παρκέ στο μικρό γηπεδάκι του Τρίτωνα στα Σεπόλια απέκτησε μία πανέμορφη ζωγραφιά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Γιάννης είχε ξεκινήσει από το συγκεκριμένο γήπεδο για να φτάσει μέχρι το NBA. Σήμερα αγωνίστηκε στο All Star Game της Νέας Ορλεάνης με την ομάδα της Ανατολής όπου πέτυχε 30 πόντους.

Στο γήπεδο του Τρίτωνα στα Σεπόλια, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έπαιξε τα πρώτα του παιχνίδια μπάσκετ. Συνήθιζε να πηγαίνει εκεί με τα αδέρφια του και να παίζει από πολύ μικρός. Ξεκίνησε από τα Σεπόλια για να κατακτήσει τελικά τον μαγικό κόσμο του NBA.

Στο 66ο All Star Game της Νέας Ορλεάνης που πραγματοποιήθηκε σήμερα τα ξημερώματα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος αγωνίστηκε με την ομάδα της Ανατολής, τελείωσε το ματς έχοντας 30 πόντους, πετυχαίνοντας εξαιρετικά καρφώματα! Η Δύση μπορεί να νίκησε με 192-182 την Ανατολή, όμως το άστρο του Έλληνα σούπερ σταρ έλαμψε, αφού ανεδείχθει πρώτος σκόρερ της ομάδας του, πετυχαίνοντας τους 30 πόντους του σε μόλις 22 λεπτά συμμετοχής. 


Αμέσως μετά τον αγώνα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προχώρησε σε μια συγκινητική δήλωση για την Ελλάδα λέγοντας: «Ευχαριστώ πολύ που βρεθήκατε σήμερα εδώ, ελπίζω να διασκεδάσατε και όπως είπα σε ό,τι κάνω έχω την Ελλάδα πίσω μου και προσπαθώ να κάνω όλους τους Ελληνες υπερήφανους. Ευχαριστώ για την στήριξη, σας αγαπώ όλους». 


Ο ίδιος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος ήδη βρίσκεται στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος καθώς είναι στη Νέα Ορλεάνη για το All Star Game, ανήρτησε στον λογαριασμό του στο facebook δύο φωτογραφίες από το γηπεδάκι στα Σεπόλια. «Από εκεί όπου ξεκίνησαν όλα» έγραψε ο Γιάννης. 

Πηγές: Στοιχεία από kathimerini.gr, protagon.gr, facebook

Σχετικές αναρτήσεις: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου