17 Ιουνίου 2017

Η απαράδεκτη ανάρτηση της κας Ακριβοπούλου

Στον απόηχο των πανηγυρισμών στου Μαξίμου, μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup, θέλησε να δείξει, με έναν ανόητο αυτή τη φορά τρόπο, τα ακραία φιλοκυβερνητικά της αισθήματα η δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου. Η παρουσιάστρια της πολιτικής εκπομπής της ΕΡΤ «Αίθουσα Σύνταξης» ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μια απαράδεκτη φωτογραφία, προϊόν φωτομοντάζ, που απεικονίζει τον αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ως ζητιάνο να επαιτεί εκλογές. 

Ασφαλώς και είναι δικαιωμά της να πιστεύει ότι θέλει, να έχει τη δική της άποψη για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά όταν η δουλειά της είναι να παρουσιάζει κατά το δυνατόν αντικειμενικά τα γεγονότα στη δημόσια τηλεόραση, όταν ο φορολογούμενος πολίτης την πληρώνει για αυτό, τότε οφείλει κάποιο σεβασμό στο δημόσιο ρόλο της. 

Αναγκάστηκε βέβαια η κα Ακριβοπούλου μετά τον θόρυβο και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή της να κατεβάσει την επίμαχη φωτογραφία, χωρίς μια συγνώμη, χωρίς κάποιο σχόλιο. Το κακό όμως είχε γίνει...

Αντιδράσεις στην ανάρτηση της κας Ακριβοπούλου

Νέα Δημοκρατία

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια της πολιτικής εκπομπής της Ε.Ρ.Τ. “Αίθουσα Σύνταξης”, Κατερίνα Ακριβοπούλου, συνεχίζει τις υβριστικές και χλευαστικές επιθέσεις εναντίον του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.
Το έκανε, για άλλη μια φορά, σήμερα, με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Φροντίζει, καθημερινά, να αποδεικνύει ότι δεν έχει καμία σχέση με την αντικειμενικότητα.
Προφανώς, αισθάνεται ότι πληρώνεται με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων, όχι για να κάνει σωστά τη δουλειά της, αλλά για να επιδεικνύει όλο της το μίσος για τους πολιτικούς αντιπάλους της Κυβέρνησης.
Αν η διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. δεν θέλει να είναι ταυτισμένη με τέτοιου είδους γκεμπελισμούς, οφείλει να προχωρήσει στην άμεση απομάκρυνσή της».

Πέτρος Τατσόπουλος

Σε ένα αιχμηρό σχόλιο, από το προφίλ του στο facebook, ο Πέτρος Τατσόπουλος, αναφέρει: «ασφαλώς και δικαιούσαι να έχεις όποια γνώμη θέλεις για την αξιωματική αντιπολίτευση. Όταν όμως παρουσιάζεις το δελτίο ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης και πληρώνεσαι από τις δικές μας εισφορές, οφείλεις να σέβεσαι το δημόσιο ρόλο σου».
Κατερίνα, ασφαλώς και δικαιούσαι να έχεις όποια γνώμη θέλεις για την αξιωματική αντιπολίτευση. Όταν όμως παρουσιάζεις το δελτίο ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης και πληρώνεσαι από τις δικές μας εισφορές, οφείλεις να σέβεσαι το δημόσιο ρόλο σου. Εκτός και αν μιλάμε για τη δημόσια τηλεόραση της Σαουδικής Αραβίας. Είμαστε σαφείς; Θέλεις να το πάρουμε πάλι από την αρχή; Πόσο από την αρχή; Από το "Λόλα, να ένα μήλο" ή από ακόμη πιο πίσω;

Αν και μετά τα παραπάνω θα περίμενε κανείς την 
παραίτηση από την ΕΡΤ της παρουσιάστριας Κατερίνας Ακριβοπούλου, μια άλλη παραίτηση τάραξε την ΕΡΤ, εκείνη του Διευθύνοντα Συμβούλου της.

Παραίτηση του Λάμπη Ταγματάρχη από την ΕΡΤ 

Την παραίτησή του από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ υπέβαλε την Παρασκευή ο Λάμπης Ταγματάρχης στον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά.

Ο κ. Παππάς. όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, «αποδέχθηκε την παραίτηση του κ. Ταγματάρχη και τον ευχαρίστησε θερμά για τις υπηρεσίες του και την ουσιαστική συμβολή του στην αναδιοργάνωση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, μετά την επαναλειτουργία της τον Ιούνιο του 2015».

«Ο κ. Λάμπης Ταγματάρχης, αφού ευχαρίστησε τον Υπουργό, ανέφερε πως ολοκληρώθηκε ο πρώτος καθοριστικός κύκλος ομαλής λειτουργίας της ΕΡΤ και ότι παραδίδει την εταιρεία εύρωστη, λειτουργικά σύγχρονη, έχοντας εφαρμόσει διαδικασίες που διασφαλίζουν τη διαφάνεια στην οικονομική διαχείρισή της». 

afirimeno.com 
με στοιχεία από facebook και protothema.gr






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου