12 Ιανουαρίου 2014

Έκοψαν την πίτα τους οι χειμερινοί κολυμβητές στο Σιλιβάνι

Έκοψαν, σήμερα Κυριακή, την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους όσοι συνηθίζουν να κάνουν χειμερινή κολύμβηση στο Σιλιβάνι της Αρτέμιδας, αφού προηγουμένως πήραν το μπάνιο τους στα κρύα αλλά καθαρά νερά της θάλασσας.

Η μέρα ήταν πολύ καλή: λίγος ήλιος, λίγο συννεφιά, άπνοια και μια θάλασσα απόλυτα ήρεμη με νερά κρυστάλλινα. Έτσι ήταν όλοι τους εκεί. Ο Γιώργος, η Μαρία, ο Σπύρος, η Κατερίνα, η Γεωργία, ο Βασίλης, η Κράση, ο Γιάννης, η Βίκυ, ο Κώστας, ο Παναγιώτης, η Χριστίνα, ο Διονύσης, η Μάρθα, ο Δημήτρης, ο Στέλιος και πολλοί ακόμη.


Έρχεται η πίτα και όλα τα σχετικά. 



Αφού "είπαν τα κάλαντα" της πρωτοχρονιάς, έκοψαν την πίτα. Τυχερή ήταν η Μαρία. Ουσιαστικά όλοι τους είναι τυχεροί, αφού μπορούν να χαρούν την όμορφη θάλασσα στην καρδιά του χειμώνα. Ωραία ήταν η πίτα της κυρίας Κατερίνας, αλλά και η σαμπάνια (και ας έλλειπαν τα κρυστάλλινα κολονάτα ποτήρια). 






  Η κυρία Μαρία η τυχερή



Ευχήθηκαν ο ένας στον άλλο καλή χρονιά με υγεία, εξάλλου το χειμερινό κολύμπι πέρα από άσκηση και χαλάρωση, είναι και υγεία (ισχυροποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα ως γνωστόν). Μετά, κάποιοι χόρεψαν, κάποιοι έπαιξαν ρακέτες, κάποιοι ξανά κολύμπησαν.



Καλή χρονιά και του χρόνου.

_____________
Φωτογραφίες: Takis Ant (μιας και ήμουν και εγώ εκεί)

1 σχόλιο:

  1. Σημείωση: Όσοι συμμετείχαν και θέλουν να τους αποστείλω (ηλεκτρονικά) κάποια ή κάποιες φωτογραφίες ας επικοινωνήσουν μαζί μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή