1 Δεκεμβρίου 2014

Κόντρα Γιάννας Αγγελοπούλου και εφημερίδας "Το Βήμα"

Με αφορμή τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα και της Γιάννας Αγγελοπούλου στις αρχές Νοεμβρίου όπου η τελευταία απηύθυνε πρόσκληση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να παραστεί στο συνέδριο του Ιδρύματος Κλίντον που θα διοργανωθεί τον Ιούνιο του 2015 στην Αθήνα, σε εκτενές δημοσίευμα της εφημερίδας "Το Βήμα" με τίτλο:  μεταξύ πολλών άλλων αναφέρεται και το εξής:

"...Μήπως τελικά το αντάλλαγμα μιας «ήπιας αστικοποίησης» που φαίνεται να έχει ανάγκη η Κουμουνδούρου είναι η εξασφάλιση κάποιων συμβολαίων για τα drillships* του ζεύγους Αγγελόπουλου για τις μελλοντικές έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου που θα «τρέξουν» στις θαλάσσιες περιοχές μεγάλου βάθους τα επόμενα χρόνια στο Αιγαίο και στο Ιόνιο; Αν αυτές τις έρευνες κληθεί να τις διαχειριστεί μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι εύλογο επιχειρηματικά τζάκια που έχουν συνταχθεί εγκαίρως με τη νέα κατάσταση να προσβλέπουν σε μια ευνοϊκή αντιμετώπιση; Ρητορικά ερωτήματα που μόνο προϊόντος του χρόνου θα μπορέσουν να απαντηθούν..."  

* drillships: δύο πλοία εξόρυξης πετρελαίου ή πλωτά γεωτρύπανα που ανήκουν σε υπεράκτια (offshore) εταιρεία συμφερόντων του Θεόδωρου Αγγελόπουλου. 

Η απάντηση της κυρίας Γιάννας Αγγελοπούλου
«Κύριε Διευθυντά,
Με αφορμή πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «Βήματος» με τίτλο «Πόσο πλούσια είναι η Γιάννα Αγγελοπούλου;» επισημαίνω τα εξής:
Τον κ. Τσίπρα όπως και τον κ. Σαμαρά τους συνάντησα για να τους ενημερώσω για την παρουσία του GGI του Προέδρου και της Χίλαρι Κλίντον τον Ιούνιο του 2015, την Αθήνα.
Το δημοσίευμα που επιχειρεί, μέσα από απορίες και ερωτηματικά, να με παρουσιάσει ότι επιδιώκω και επιχειρηματική συναλλαγή με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, είναι πέρα από κάθε θεμιτό, αποδεκτό και ανεκτό πλαίσιο δημοσιογραφικής προσέγγισης.
Και αυτό θα διαψευσθεί στην πράξη, όπως και τόσα άλλα, που κατά καιρούς θρυλούνται.
Ο καιρός για όλους θα δείξει.
Λυπάμαι.
Με εκτίμηση
Γιάννα Αγγελοπούλου»


Η ανταπάντηση του Βήματος
Η απάντηση του Βήματος στην επιστολή της κυρίας Γιάννας Αγγελοπούλου: «Επί της ουσίας ουδέν και όντως ο καιρός θα δείξει...»

Εμείς αναμένουμε τις εξελίξεις. Γιατί πράγματι "ο καιρός θα δείξει για όλους"

Πηγή: 
www.tovima.gr 
Ολόκληρο το άρθρο του Βασίλη Κώτση στο:  
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=654981 

Σχετική ανάρτηση:
Συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Γιάννα Αγγελοπού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου