7 Δεκεμβρίου 2014

Ήττα του ΠΑΟΚ, ισοπαλία του Ολυμπιακού

Δεν κατάφερε ο ΠΑΟΚ να αξιοποιήσει το στραβοπάτημα του Ολυμπιακού και να αυξήσει την διαφορά του στον πίνακα της βαθμολογίας. Αντίθετα, σήμερα Κυριακή, γνώρισε βαριά ήττα με 4-2 από την Ξάνθη στα Πηγάδια και έτσι ο Ολυμπιακός, παρά την ισοπαλία του το Σάββατο στο Φάληρο με τα Γιάννινα, τον πλησίασε στους τέσσερις βαθμούς.

Ξάνθη - ΠΑΟΚ 4-2

Ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, ενώ ο προπονητής της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου, φάνηκε ότι είχε αναλύσει πολύ καλά την ομάδα της Θεσσαλονίκης, γνωρίζοντας το πρόβλημα στην άμυνα του Δικεφάλου. Έτσι μόλις στο 6’ ο Καπετάνος έκανε το 1-0. Στο 38’ ο Αθανασιάδης ισοφάρισε σε 1-1 δίνοντας ελπίδες στον ΠΑΟΚ να γυρίσει το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ξάνθη ήταν και πάλι πιο ψύχραιμη και πιο ουσιαστική, έχοντας την υπομονή να περιμένει τα λάθη του ΠΑΟΚ. Σε γενικές γραμμές έγινε ένα παιχνίδι λαθών σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Το 2-1 έκανε ο Λουσέρο στο 47’. Οι αλλαγές του Αναστασιάδη, ο οποίος έβαλε στο παιχνίδι τους Μακ και Σαλπιγγίδη, δεν έφεραν κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Το 3-1 έγινε από τον Κλέιτον στο 77’, ενώ ο Μακ μείωσε σε 3-2 στο 82’. Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Καπετάνος στο 88’ κάνοντας το τελικό 4-2.

«Χάσαμε δίκαια, όμως στο δεύτερο ημίχρονο, δεν παίξαμε περισσότερο από 15 λεπτά ποδόσφαιρο. Δεν μιλάω για τους διαιτητές, αλλά αυτό προκαλεί» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Άγγελος Αναστασιάδης. 
Από την πλευρά του ο Ραζβάν Λουτσέσκου, είπε: «Φανταστικό παιχνίδι, φανταστική νίκη, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, ο οποίος έχει ποιότητα. Είναι πρώτος στην βαθμολογία και έχει παίκτες με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Η Ξάνθη σήμερα έδειξε θέληση, και σεβασμό στην δουλειά που κάνουμε». 

Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 2-2

Νέα ψυχρολουσία για τον Ολυμπιακό το Σάββατο στο Φάληρο, όπου οι Πειραιώτες υποχρεώθηκαν στο ισόπαλο 2-2 κόντρα στον ψυχωμένο ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο όντας μπροστά στο σκορ μετά από τέρμα του Μιχαήλ στο 23ο λεπτό. Κατά το πρώτο ημίχρονο οι Πειραιώτες διατήρησαν μια ανούσια, φλύαρη υπεροχή χωρίς να ανησυχήσουν ουσιαστικά την εστία του Βελλίδη.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Μάνταλος καταλόγισε πέναλτι σε κράτημα του Σκόνδρα επάνω στον Αυλωνίτη και ο Φορτούνης με ψύχραιμο χτύπημα ισοφάρισε σε 1-1 στο 50'. Στο 75ο λεπτό, μετά από κόρνερ, ο Κασάμι σκόραρε εξ επαφής γράφοντας το 2-1. Και εκεί που όλα έδειχναν πως ο Ολυμπιακός θα κατάφερνε έστω και δύσκολα να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, ήρθε το νέο "χτύπημα" από τους φιλοξενούμενους στο 88'. Από αριστερά ο Ναδάλες βρήκε τον Γιάκο στο δεύτερο δοκάρι και ο τελευταίος με ξερό βολέ νίκησε τον Ρομπέρτο για το τελικό 2-2!

Πηγές: www.sport24.gr και www.tanea.gr 


Σχετική ανάρτηση:
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-2, ο αγώνας που κρίνει το πρωτάθλημα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου