31 Αυγούστου 2012

Τα πιο παράλογα achievements στο xbox 360!

Τα achievements είναι ένας επιπλέον τρόπος να κρατήσει το παιχνίδι τον παίκτη προσηλωμένο ή να κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό / συναρπαστικό. Πολλοί developers παιχνιδιών έχουν βέβαια τη δική τους άποψη επί αυτού, με αποτέλεσμα μερικά achievements να είναι κάπως ..περίεργα. Υπερβολικά έυκολα, τραγικά δύσκολα, εκνευριστικά εμπορικά ή απλώς παράξενα, σας παρουσιάζουμε το δικό μας Top 10:


10. Call of Duty: Modern Warfare 3 - "Back in the Fight"
Απλώς ξεκινήστε το single player και ...αυτό ήταν. Δε χρειάζεται κάτι άλλο. Όχι, δεν έγινε κάποιο λάθος. Το παιχνίδι σας επιβραβεύει επειδή ...το βγάλατε από τη ζελατίνα του.

9. Guitar Hero II - "Long Road Ahead Award"
Απλώς ..αποτύχετε (fail) σε ένα τραγούδι στο ευκολότερο επίπεδο. Αργότερα βέβαια θα πρέπει να πείσετε τους φίλους σας ότι το κάνατε επίτηδες για να πάρετε το achievement.

8. Command & Conquer 3 - "Welcome to 2047"
Πατήστε το κουμπί Α 2047 φορές. Tο καλύτερο βέβαια είναι πως το achievement δεν εμφανίζεται κατευθείαν, παρά μόνο όταν τελειώσετε το level. Οπότε ναι... θα χρειαστεί να μετράτε... Φιλική συμβουλή: Σημειώνετε κάπου τις εκατοντάδες.... και να είστε ευγνώμονες που το παιχνίδι διαδραματίζεται το 2.047 και όχι αργότερα...

7. Guitar Hero II - "Extra Credit Award"
Παρακολουθήστε υπομονετικά όλα τα credits στο τέλος του παιχνιδιού. Δηλαδή ο σκοπός του achievement είναι σας πείσει να βρείτε κάτι άλλο να κάνετε για 20 λεπτά... 

6. Rainbow Six - "True Identity"
Χρησιμοποιήστε την κάμερα xbox live vision για να προσδώσετε τη δική σας εμφάνισή στο χαρακτήρα σας. Κοινώς: ξοδέψτε τα ευρώ σας για ένα αμφιβόλου χρησιμότητας ξεχασμένο αξεσουάρ της microsoft και όχι... δε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάμερα του kinect για να το αποφύγετε!

5. NBA Live 2007 - "Online with 1000 people"
Θα πρέπει να είστε ένας από τους τουλάχιστον 1000 ανθρώπους ταυτόχρονα  online ...αν μπορείτε να τους βρείτε. Για να το κάνετε αυτό θα έπρεπε - χωρίς πλάκα - να κανονίσετε συνάντηση μαζί με άλλους παίκτες που θέλουν το συγκεκριμένο achievement μέσω forums όταν το παιχνίδι ήταν ακόμη φρέσκο... Υπερβολική αυτοπεποίθηση Electronic Arts ???

4. Assasin's Creed - "Keeper of the Lions Passant"
Μαζέψτε και τις 12.000 κρυμμένες σημαίες στο παιχνίδι. Φανταστείτε τώρα τη χαρά στο πρόσωπό σας κάθε φορά που φτάνετε στο τέλος του level και έχετε μαζέψει 99 από τις 100 σημαίες του. Και όταν τελειώσετε προσπαθήστε να μαζέψετε όλα τα περιστέρια στο Grand Theft Auto IV (άλλες 5-6 ώρες και μόνο με οδηγό από το youtube) ...αυτό θα πει απόλαυση!

3. Call of Duty: Modern Warfare - "Mile High Club"
Ολοκληρώστε σε 60 δευτερόλεπτα στο δυσκολότερο επίπεδο δυσκολίας ένα level που είναι σχεδιασμένο για να σας βγάλει από τα ρούχα σας. Μερικές βδομάδες και χιλιάδες flashbangs αργότερα, θα ψάχνετe απεγνωσμένα κάποιον συνάδελφο gamer για να του πείτε την ιστορία... Ενδεχομένως και το δυσκολότερο achievement σε FPS παιχνίδι.

2. Rock Band 2 - "The Bladder of Steel"
Ολοκληρώστε την Endless Setlist 2 χωρίς καμία διακοπή ή αποτυχία. Μετάφραση: Παίξτε 6-7 συνεχόμενες ώρες χωρίς καν να πατήσετε pause. Αν αντέχετε να μην πάτε τουαλέτα.. Αν αγνοήσετε το τηλέφωνο που χτυπάει και τους ανθρώπους που σας μιλάνε.. Αν δε γίνει καμία διακοπή ρεύματος.. Αν δεν τελειώσουν οι μπαταρίες στο χειριστήριο... Αν δεν πέσει το internet (και βγεί το εκνευριστικό μήνυμα που κάνει αυτόματα pause)... Ε, τότε δοκιμάστε το! Φιλική συμβουλή: Διαλέξτε να κάνετε τα φωνητικά (vocals) σε medium επίπεδο. Διαφορετικά, αν θέλετε οπωσδήποτε να παίξετε κιθάρα, θυμηθείτε ότι στην αρχή του "Let there be Rock" και μετά το σόλο του "Spoonman" προλαβαίνετε να πάτε τουαλέτα! 

1. Quake 4 - "Number One"
Γίνετε ο Νο.1 παίκτης online σε όλους τους τύπους παιχνιδιών... Νο.1... Στον κόσμο... Σε όλους τους τύπους παιχνιδιών.... Εμπρός λοιπόν, τι περιμένετε ??? Και όταν το καταφέρετε, παίξτε και το παιχνίδι ghost recon advanced warfighter - και αυτό πιστεύει ότι θα καταφέρετε να γίνετε Νο.1 στον κόσμο.

ΠΗΓΕΣ: xbox360achievements, toptenz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου