10 Αυγούστου 2012

Β. Πολύδωρας: Μια μέρα πρόεδρος της Βουλής και διόρισε την κόρη του.

Για μία ημέρα ήταν πρόεδρος της Βουλής ο Βύρωνας Πολύδωρας και δεν έχασε την ευκαιρία να διορίσει την κόρη του στη Βουλή. 

Εν μέσω βαθιάς οικονομικής κρίσης, όταν το κόμμα του συζητούσε και πρότεινε λιγότερο Δημόσιο, εκείνος απέδειξε ότι το σάπιο πολιτικό σύστημα είναι πάντα παρόν.

Την ελάχιστη αξιοπρέπεια αν είχαν, η κόρη και ο "μπαμπά της", θα ΄πρεπε να έχουν παραιτηθεί.  Δεν το έκαναν. Η Κυβέρνηση οφείλει να παρέμβει.

Έχουν, για μια ακόμη φορά, διασύρει τη χώρα. Το περιστατικό σχολιάστηκε και από το Reuters, το οποίο μιλά για "σκάνδαλο στη χρεωμένη Ελλάδα", την ώρα που η ανεργία των νέων φτάνει το 55%.

Ο κόσμος δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Έτσι, με αφορμή τον διορισμό της κόρης του βουλευτή της ΝΔ στη Βουλή, 
δημιουργήθηκε στο Facebook νέο γκρουπ με το όνομα "Παραίτηση Β. Πολύδωρα τώρα". Η σελίδα, σύμφωνα με τους δημιουργούς της, έχει ως μοναδικό σκοπό "να συγκεντρώσει άτομα που θεωρούν ανήθικο τον διορισμό της κόρης του Β. Πολύδωρα στη Βουλή και ότι πρέπει να παραιτηθούν άμεσα και οι δύο". Ήδη έχει χιλιάδες μέλη.

Η παραίτηση είναι λοιπόν θέμα χρόνου. Ας το πάρουν απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βύρων Πολύδωρας είχε εκλεγεί πρόεδρος της Βουλής, με 170 ψήφους, στις 18 Μαΐου 2012. Το Σώμα της Βουλής διαλύθηκε λίγες ώρες αργότερα, λόγω προκήρυξης εκλογών για τις 17 Ιουνίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου