3 Φεβρουαρίου 2019

Ήρθαν και τα ζεϊμπέκικα του Πολάκη!

Μετά τις φιλοφρονήσεις, ήρθαν και τα ζεϊμπέκικα του Παύλου Πολάκη, που λίγες ημέρες μετά τα εγκωμιαστικά σχόλια του Σταμάτη Κραουνάκη, που τον αγαπά για τον τσαμπουκά του, αποφάσισε να το ανταποδώσει, κάνοντας νυχτερινή έξοδο στο κέντρο «Γραμμές».

Ο Παύλος Πολάκης «τα έσπασε» στο πρώτο τραπέζι πίστα, όπου καθόταν, ενώ χόρεψε βαρύ ζεϊμπέκικο με ποικίλες φιγούρες και το απαραίτητο τσιγάρο στο στόμα, στο ρυθμό του «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου».


Η είδηση έγινε γνωστή από τον ίδιο τον αναπλ. υπουργό υγείας, Παύλο Πολάκη, που θέλησε να γνωστοποιήσει μέσω Facebook τη νυχτερινή του έξοδο. «Στο Σταμάτη Κραουνάκη στις “Γραμμές”. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ με αδελφική παρέα συναδελφοξαδερφοσυντροφοκουμπαρων», είναι το σχόλιο για το πρώτο βίντεο, όπου φαίνεται ότι κάθεται πρώτο τραπέζι πίστα.

Στο δεύτερο βίντεο, που τον δείχνει να χορεύει ζεϊμπέκικο επί σκηνής, το σχόλιο είναι λιτό, αλλά με σημασία: «έτςι για να σκάσουν οι εχθροί μας!!!». Η αγάπη των Πολάκη – Κραουνάκη ξεκίνησε προ ημερών, όταν ο ιστότοπος FAQ πόσταρε δήλωση του μουσικοσυνθέτη, που φερόταν ότι έλεγε: «Έζησα την εποχή που μοιράζανε τις μίζες 50-50 !... Γι αυτό μην ξαναδώ και μην ξανακούσω τις μ...ες που γράφετε και λέτε για τον Παύλο Πολάκη. Τον λατρεύω και θα ήμουν μαζί του σε όποιον κόμμα κι αν ήταν. Μου πάει ο Παύλος Πολάκης. Πως να το πω...».

Αν και στο Facebook ο κ. Κραουνάκης διέψευσε τη δήλωση, παραδέχθηκε ωστόσο ότι αγαπά τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας. «Λοιπόν παιδιά πουθενά δεν έχω δώσει συνέντευξη ή τέτοια δήλωση. Αγαπώ Πολάκη, μ’ αρέσει ο τσαμπουκάς του είναι ο μόνος που τολμά».

Και το αναμενόμενο τρολάρισμα στο twitter:

Georgy Zhukov‏ @GeorghyZhukov
Αγαπητη πλεμπα, χθες βράδυ ο Πολακης χόρευε στον Κραουνάκη το "Η ζωή εδώ τελειωνει, σβηνει το καντηλι μου", προφανώς αφιερωμένο στους γονείς των δύο παιδιών που έχασαν τις ζωές τους στα νοσοκομεία που ο Πολακης το παίζει υπουργός.

Γιαννης Λοβερδος‏ @YiannisLoverdos
Όμοιος ομοίω αεί πελάζει! Ο Κραουνάκης δήλωσε ότι αγαπάει τον ψευτόμαγκα Πολάκη. Κι ο Πολάκης πήγε στου Κραουνάκη να διασκεδάσει χορεύοντας βαρύ ζεϊμπέκικο. Αηδία!

moutrocom‏ @moutrocom
Προτότυπο θέαμα να τραγουδά η αρκούδα και ο γύφτος να χορεύει.

Πηγές: protothema.gr, facebook.com, twitter.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου