17 Δεκεμβρίου 2021

Τα «Ωραία» της Ημέρας 17.12.2021

Ανδ. Μικρούτσικος: Αν ο Κανάκης γνώριζε, είναι συνένοχος. Αν δεν γνώριζε, είναι ηλίθιος!
Τα πτηνά που εξαφανίζονται έβγαλαν δίσκο και εκτόπισαν τους ABBA από τα τσαρτς!
Βόρεια Κορέα: Απαγόρευση γέλωτος για 11 ημέρες ως μνημόσυνο στον Κιμ Γιονγκ Ιλ!
Φωτισμένοι δεινόσαυροι στον Jardin des Plantes στο Παρίσι

Μικρούτσικος για Κανάκη: Είναι συνένοχος ή ηλίθιος

Ήξεραν στο «Ράδιο Αρβύλα», ότι ο Στάθης παρενοχλούσε; Ο
Ανδρέας Μικρούτσικος έριξε τα βέλη του στον παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα. 
Θέση εναντίον του Αντώνη Κανάκη και της παρέας των «Ράδιο Αρβύλα» πήρε ο παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος και μίλησε έξω από τα δόντια. Μέσα από τον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha ο παρουσιαστής έριξε τα βέλη του λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Στο παρελθόν ο Κανάκης είχε πει πως "αν η κυρία Μενδώνη δεν γνώριζε, είναι ηλίθια. Αν γνώριζε, είναι συνένοχος". Ακριβώς αυτό το επιχείρημα το παίρνω από τον ίδιο και το λέω στον ίδιο. Αν ο Κανάκης γνώριζε, είναι συνένοχος. Αν δεν γνώριζε, είναι ηλίθιος. Είναι δικά του λόγια, δεν είναι κακία», είπε.
Πηγή: protothema.gr
Σχετική ανάρτηση: Καταγγελία για τον Στάθη του «Ράδιο Αρβύλα»

Τα πτηνά που εξαφανίζονται έβγαλαν δίσκο 

Γνωστοί καλλιτέχνες βρήκαν φέτος στην Αυστραλία έναν απρόσμενο ανταγωνιστή. Πρόκειται για τα πτηνά που κινδυνεύουν με εξαφάνιση…
Η οικολογική οργάνωση BirdLife Australia ζήτησε από τον ειδικό στην καταγραφή ήχων της άγριας φύσης Ντέιβιντ Στιούαρτ να μαγνητοφωνήσει τους ήχους και τα «τραγούδια» 53 πτηνών της νησιωτικής ηπείρου που κινδυνεύουν με εξαφάνιση εξαιτίας της ανθρώπινης δραστηριότητας. Το υλικό που συγκεντρώθηκε έγινε ένας δίσκος που κυκλοφόρησε με τίτλο «Τραγούδια της Εξαφάνισης».
Προς έκπληξη όλων ο δίσκος κάνει μεγάλες πωλήσεις και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νούμερο 5 των τσαρτς στην Αυστραλία αφήνοντας πίσω του τους ABBA, την Μαράϊα Κάρει και τον Μάικλ Μπουμπλέ.
«Ο δίσκος αυτός περιέχει ορισμένες σπάνιες καταγραφές ήχων από πτηνά τα οποία δεν θα καταφέρουν να επιβιώσουν αν δεν κάνουμε κάτι να τα προστατέψουμε» αναφέρει ο Πολ Σάλιβαν διευθύνων σύμβουλος της Birdlife Australia.
Πηγή: 
naftemporiki.gr

Tα επιβλητικά αγάλματα των Κιμ Γιονγκ Ιλ και Κιμ Ιλ Σουνγκ

Βόρεια Κορέα: Απαγόρευση γέλωτος για 11 ημέρες

Σε μία (ακόμη) πρωτοφανή απόφαση προχώρησε η Πιονγκ Γιανγκ: Απαγόρευσε τα γέλια, το σούπερ μάρκετ (sic), την κατανάλωση αλκοόλ αλλά και τον κλαυθμό για πιθανή απώλεια συγγενικών προσώπων, καθώς όλος ο θρήνος πρέπει να διοχετευθεί στο μνημόσυνο των 10 ετών από τον θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ιλ, πατέρα του σημερινού προέδρου της Βόρειας Κορέας.
Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση της Βόρειας Κορέας ανακοίνωσε πως για 11 ημέρες οι πολίτες δεν θα μπορούν να δείξουν κάποιο συναίσθημα χαράς, όπως το γέλιο, αλλά ούτε και να διασκεδάσουν με αλκοόλ, γιατί η χώρα πρέπει να τιμήσει τον θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ιλ. Μάλιστα, προβλέπονται αυστηρές ποινές για τους παραβάτες.
Ο Κιμ Γιονγκ Ιλ κυβέρνησε τη Βόρεια Κορέα από το 1994 έως και τον θάνατό του το 2011 και στη συνέχεια τον διαδέχθηκε ο τρίτος και νεότερος γιος του, ο σημερινός ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν.
Πηγή: kathimerini.gr

Φωτισμένοι δεινόσαυροι στο Παρίσι

Στεγόσαυροι και βελοσιράπτορες, φωτεινά ιπτάμενα αρπακτικά και ένας Τυραννόσαυρος Ρεξ που ορθώνεται 27 μέτρα πάνω από το έδαφος είναι ανάμεσα στα απόκοσμα πλάσματα που αυτή την περίοδο στοιχειώνουν τον κήπο Jardin des Plantes.
Όλα παρουσιάζονται στην έκθεση «L'Évolution en voie d'illumination», στο Παρίσι, που πηγαίνει τους επισκέπτες σε ένα θεαματικό ταξίδι διαμέσου των αιώνων στην εξέλιξη των ειδών και τη βιοποικιλότητα του πλανήτη μας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

-Advertisement-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου