9 Δεκεμβρίου 2021

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 9.12.2021

Αυτός, ο Γιώργος Παπανδρέου, είναι ικανός, για να μην πέσει το κόμμα στα χέρια των «απίστων» (του Νίκου Ανδρουλάκη που είναι και το φαβορί στον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ), να το ανατινάξει βάζοντας φωτιά στην κάβα του πατέρα του!
Σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου στην «Καθημερινή».

Ένα σχετικό ρεπορτάζ (με πληροφορίες από το kathimerini.gr):

Ευθεία επίθεση στον Νίκο Ανδρουλάκη εξαπέλυσε ο Γιώργος Παπανδρέου, τρεις μέρες πριν από τον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής, καλώντας τον να απαντήσει σε τέσσερα ζητήματα: Συγκεκριμένα επικρίνει τον κ. Ανδρουλάκη λέγοντας ότι αποφεύγει να μιλήσει και για την ανάγκη προάσπισης της αυτονομίας της πολιτικής της παράταξης, κατηγορεί τον ευρωβουλευτή για το κενό ηγεσίας στη Βουλή μέχρι τις επόμενες εκλογές, του αποδίδει παλαιοκομματικές και πελατειακές πρακτικές και τέλος για το debate κατηγορεί τον κ. Ανδρουλάκη πως κρύβεται! Επίσης ο Γ. Α. Παπανδρέου προχώρησε σε καταγγελία για ευρήματα που παραπέμπουν σε νοθεία στις εσωκομματικές κάλπες της περασμένης Κυριακής.

Η πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη δεν προτίθεται να απαντήσει στα ερωτήματα που τέθηκαν, με το ενημερωτικό σημείωμα, από την πλευρά του Γ. Παπανδρέου, σύμφωνα με τους συνεργάτες τού υποψηφίου για την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής. «Δεν θα μπούμε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις και πολώσεις ενόψει του β΄γύρου. Θα διαφυλάξουμε την ενότητα και θα εγγυηθούμε την ελπίδα των 270.000 πολιτών για μια ισχυρή κι ενωμένη Δημοκρατική Παράταξη», αναφέρουν συγκεκριμένα και τονίζουν: «Αντίπαλος είναι η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ που κρατούν τη χώρα πίσω. Στόχος μας είναι η ανατροπή του δικομματισμού που επιβάλουν». Εντολή ανανέωσης, ενότητας και πολιτικής αυτονομίας ζήτησε από τους πολίτες για τις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής, ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε δηλώσεις του από την Ρόδο. «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να παίξει με την ενότητα του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης» τονίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου