26 Αυγούστου 2022

Οι Γελοιογραφίες της Ημέρας 26.8.2022

Μάχη σε επίπεδο Αρχηγών στη Βουλή για τις παρακολουθήσεις σήμερα. Η συνεδρίαση κινήθηκε σε εξαιρετικά υψηλούς τόνους με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να δέχεται τα βέλη της αντιπολίτευσης! Σχετικό σκίτσο του Ηλία Μακρή στην "Καθημερινή" επάνω αριστερά. Ευτυχώς που υπαρχει και το διάφανο προστατευτικό για τον covid-19!

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης στην Ολομέλεια της Βουλής σήμερα 26.8.22 (και όχι στις 24.8.22 όπως αρχικά είχε προγραματιστεί και δείχνει το ακόλουθο σκίτσο) κυβέρνηση και αντιπολίτευση πετούσαν, σε μια παρτίδα πιγκ -πογκ, το μπαλάκι των ευθυνών, με τα κινητά τους τηλέφωνα (αντί για ρακέτες), η μια στην άλλη... Ένα ακόμη σκίτσο του Ηλία Μακρή στην "Καθημερινή":

Και μια κάπως διαφορετική άποψη: Χαράσσονται οι γραμμές για την ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής στο "γήπεδο της Βουλής" με πρωταγωνιστές του αγώνα τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη από την μια πλευρά και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα καθώς και τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ–ΚΙΝΑΛ Μιχάλη Κατρίνη από την άλληΣχετικό σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου στην "Καθημερινή":

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου