24 Αυγούστου 2022

Στερούνται τη στοιχειώδη ικανότητα κατανόησης ή διαστρεβλώνουν;

Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων o κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απάντησε ότι «δεν είναι σε γνώση της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού αντίστοιχο ζήτημα με αυτό του κ. Ανδρουλάκη».

Με βάση αυτή την απάντηση ο ΣΥΡΙΖΑ (μετά από ένα βολικά δομημένο για τον ίδιο "σκεπτικό") καταλήγει στο συμπέρασμα ότι «ο κ. Οικονόμου επιβεβαίωσε ότι παρακολουθούνται και άλλα πολιτικά πρόσωπα»!

Ο κ. Οικονόμου επιβεβαίωσε ότι παρακολουθούνται και άλλα πολιτικά πρόσωπα [Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία - https://bit.ly/3PFivqh]
3:50 μ.μ. · 23 Αυγ 2022

Για να σχολίσει σε ανάρτηση του στο twitter ο κ.Οικονόμου: «Στον ΣΥΡΙΖΑ ή στερούνται και τη στοιχειώδη ικανότητα κατανόησης μιας ξεκάθαρης δήλωσης ή κατά την πάγια τακτική τους διαστρεβλώνουν».

Γιάννης Οικονόμου @joikonomou
Στον ΣΥΡΙΖΑ ή στερούνται και τη στοιχειώδη ικανότητα κατανόησης μιας ξεκάθαρης δήλωσης ή κατά την πάγια τακτική τους διαστρεβλώνουν.
6:22 μ.μ. · 23 Αυγ 2022 
 
Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

"Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Οικονόμου επιβεβαίωσε σήμερα, εμμέσως πλην σαφώς, ότι παρακολουθούνται και άλλα πολιτικά πρόσωπα, όπως η εφημερίδα Καθημερινή είχε αποκαλύψει προ ημερών.
Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων απάντησε ότι «δεν είναι σε γνώση της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού αντίστοιχο ζήτημα με αυτό του κ. Ανδρουλάκη».
Δηλαδή δεν απέκλεισε να υπάρχει παρόμοιο ζήτημα, αλλά αν υπάρχει ούτε αυτό είναι σε γνώση του κ. Μητσοτάκη. Με άλλα λόγια, προεξόφλησε ότι και άλλες παρακολουθήσεις να αποκαλυφθούν, θα τις φορτώσει όλες στον αποπεμφθέντα Κοντολέοντα και στον ανιψιό του και μέχρι προχθές αντ´ αυτού, κ. Δημητριάδη.
Βολικό ακούγεται, αλλά ας γνωρίζει ότι, με βάση το Σύνταγμα, η ευθύνη του πρωθυπουργού, που μάλιστα είχε μεταφέρει την ΕΥΠ στο δικό του γραφείο, είναι αντικειμενική και αμετάθετη.
Τέλος, από την απάντηση του κ. Οικονόμου προκύπτει ένα ερώτημα: Ας υποθέσουμε ότι όντως ο κ. Μητσοτάκης είναι εγκληματικά επικίνδυνος και δεν γνωρίζει, αλήθεια δεν είχε την περιέργεια όταν απέπεμψε τους κ.κ. Δημητριάδη και Κοντολέοντα να τους ρωτήσει εάν η ΕΥΠ παρακολουθούσε και άλλους πολιτικούς;
Πήρε κάποια απάντηση; Και αν ναι, ποια ήταν αυτή;
Σε κάθε περίπτωση, είναι τόσο βαθιά ένοχος που κάθε του κίνηση, κάθε του λέξη, τον αποκαλύπτει ακόμη περισσότερο".


Μετά από όλα τα παραπάνω,
ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του!
Εύκολο είναι...

Πηγές: Με στοιχεία από kathimerini.gr , syriza.gr , twitter.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου