10 Ιανουαρίου 2024

Τα «Ωραία» της Ημέρας 10.1.2024

Νταλάρας κατά Ρέμου και Αργυρού: Η σύγκριση με Μπιθικώτση και τα σχόλια για «μπιφτέκια και λουκάνικα».

Η Κομισιόν «επιστρατεύει» την Τέιλορ Σουίφτ ενόψει των κρίσιμων ευρωεκλογών.

Νταλάρας κατά Ρέμου και Αργυρού: 
Η συνέντευξη του Γιώργου Νταλάρα, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στο Mega, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, με πολλούς να «στέκονται» σε όσα είπε για τους καλλιτέχνες του σήμερα και τις διαφημίσεις που κάνουν «με μπιφτέκια και λουκάνικα», αλλά και στη σύγκριση του Αντώνη Ρέμου με τον Μπιθικώτση.
«Η καλή φωνή είναι πάντα καλή φωνή. Για σκέψου ότι το παιδί βγαίνει στη δουλειά σήμερα και λέει "Θέλω να γίνω σαν τον Ρέμο, σαν τον Αργυρό". Δεν έχει το ίδιο στίγμα ο Καζαντζίδης και ο Μπιθικώτσης, με το στίγμα που ενδεχομένως θα αφήσει ο Ρέμος. Άλλος τραγουδιστής ο Ρέμος, άλλος ο Μπιθικώτσης» είπε.
Η δε δήλωση Νταλάρα για μπιφτέκια και λουκάνικα, εκτιμήθηκε ότι αφορά τον Αργυρό, καθώς πρόσφατα έκανε σχετική διαφήμιση για ταχυφαγείο. «Έχουμε ανθρώπους στον χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται την σχέση τους με το τραγούδι και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, είναι ντροπή σου αδερφέ, κάνε κάτι άλλο. Είναι στα όρια του ‘καραγκοζιλικίου’» πρόσθεσε.
Δείτε το βίντεο στο: Χαμογέλα και Πάλι - MEGA (youtube.com)
Πηγή: protothema.gr

Κομισιόν: «Επιστρατεύει» την Τέιλορ Σουίφτ
Εκλογική χρονιά για την Ευρωπαϊκή Ενωση το 2024 και ένας βασικός στόχος είναι να κινητοποιηθούν οι νέοι ψηφοφόροι, ενόψει των κρίσιμων ευρωεκλογών στις 6-9 Ιουνίου.
Στο πλαίσιο αυτό, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς έκανε… την έκπληξη σήμερα ανακοινώνοντας πως η Επιτροπή θα επιστρατεύσει για τον λόγο αυτό την Αμερικανίδα ποπ σταρ Τέιλορ Σουίφτ. «Κανείς δεν μπορεί να κινητοποιήσει τη νεολαία καλύτερα από τους νέους, έτσι λειτουργεί» είπε.
Εξηγώντας τον λόγο που επιστρατεύεται… η Τέιλορ Σουίφτ, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν υπενθύμισε ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο η ποπ σταρ απευθύνθηκε μέσω των social media στους νέους Αμερικανούς ψηφοφόρους να εγγραφούν προκειμένου να ψηφίσουν. Την ίδια κιόλας μέρα, όπως εξήγησε, 35,000 νέοι Αμερικανοί προχώρησαν στην εγγραφή τους στους εκλογικούς καταλόγους.
Και μην ξεχνάμε ότι η Taylor Swift ήταν το Πρόσωπο της Χρονιάς 2023 για το Time
Πηγή: kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου