21 Ιανουαρίου 2024

Το Σκίτσο της Ημέρας 21.1.2024

Ο Γιώργος Νταλάρας τα έβαλε με δημοσιογράφους και ... τους έβαλε στη θέση τους! 
Γιατί ενώ μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για τον Βασίλη Τσιτσάνη, εκείνοι τουν ρωτούσαν για τις δηλώσεις που έκανε πριν από μερικές ημέρες για τραγουδιστές που κάνουν διαφημίσεις... 
"Να αγιάσει το στόμα σου Νταλάρα φαίνεται να λέει ο Τσιτσάνης στο σκίτσο του Δημήτρη Γεωργοπάλη.

Το σύντομο ρεπορτάζ:
«Ξέρετε γιατί είμαστε εδώ; Για τον Τσιτσάνη. Ξέρετε κάτι για τον Τσιτσάνη;» ρώτησε αρχικά, σε ήπιο τόνο, τους δημοσιογράφους ο Γιώργος Νταλάρας. Όταν όμως τον ρώτησαν αν μετάνιωσε για τη δήλωσή του για τραγουδιστές που κάνουν διαφημίσεις, αντέδρασε έντονα λέγοντας «αυτό που κάνετε τώρα δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο;».
Οι δημοσιογράφοι επέμειναν, ρωτώντας τον αν τον στεναχώρησε ο ντόρος που προκλήθηκε. «Όταν έρθει η ώρα θα απαντήσω εγώ με τον δικό μου τρόπο, όχι έτσι. Αυτό που κάνετε είναι εκβιαστικό. Νομίζω είναι λίγο ντροπή για εσάς», αποκρίθηκε ο Γιώργος Νταλάρας.
«Κι εσύ που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου θα σου πει είναι ντροπή αυτό που κάνεις, μην το κάνεις», συνέχισε απευθυνόμενος σε γυναίκα ρεπόρτερ, η οποία του απάντησε ότι κάνει τη δουλειά της. «Νομίζεις. Δουλειά δεν είναι να κάνετε το οτιδήποτε όποτε σας τύχει. Δουλειά είναι να κάνετε κάτι με συνέπεια, με ήθος και με αρχές. Αυτό που κάνετε στερείται αρχών», σχολίασε ο Γιώργος Νταλάρας.

Σχετικά με τις πολυσυζητημένες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, για τραγουδιστές που κάνουν διαφημίσεις, δείτε και αυτό:
Τα «Ωραία» της Ημέρας 10.1.2024
Νταλάρας κατά Ρέμου και Αργυρού: Η σύγκριση με Μπιθικώτση και τα σχόλια για «μπιφτέκια και λουκάνικα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου