24 Νοεμβρίου 2020

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 24.11.2020

Πάρτι γενεθλίων εν μέσω καραντίνας από τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας Δημήτρη Βερβεσό, με τη συμμετοχή τουλάχιστον δέκα πρόσωπων χωρίς την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων. 
Και έγινε σεισμός ... Βερβεσός! 
Σκίτσο του Ηλία Μακρή στην «Καθημερινή». 

Όμως υπάρχει και συνέχεια:
Η εισαγγελική λειτουργός, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, μετά την δημοσιοποίηση βίντεο όπου έχει καταγραφεί το πάρτι γενεθλίων του κ. Βερβεσού στο γραφείο του στον Δικηγορικό Σύλλογο, στο οποίο φαίνεται να συμμετέχουν τουλάχιστον δέκα πρόσωπα, έδωσε εντολή για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διερευνηθεί εάν υπήρξε παραβίαση των μέτρων για τον περιορισμό του κορωνοϊού.
Επίσης, ο δικηγόρος Χαράλαμπος Αναλυτής, ως αρχαιότερος πρόεδρος των πειθαρχικών τμημάτων του Δικηγορικού Συλλόγου, έδωσε παραγγελία να διενεργηθεί αυτεπάγγελτη πειθαρχική έρευνα τόσο σε βάρος του Δημήτρη Βερβεσού όσο και των άλλων δικηγόρων που έλαβαν μέρος στο γλέντι με σαμπάνιες, διάφορα εδέσματα, συνθήματα ακόμα και ζεϊμπεκιές, χωρίς οι περισσότεροι να χρησιμοποιούν προστατευτικές μάσκες, πλην του προέδρου που στις φωτογραφίες και στα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας φαίνεται να φοράει μάσκα. Την έρευνα θα διενεργήσει ο πειθαρχικός σύμβουλος Αθ. Βαρλάμης. 
Ο Δημήτρης Βερβεσός έχει δηλώσει ότι αναλαμβάνει την ευθύνη στο μέτρο που δεν επέμεινε να φορούν όλοι όσοι συμμετείχαν στο πάρτι προστατευτικές μάσκες, αναγνωρίζοντας ότι «ο νόμος ισχύει έναντι όλων, χωρίς καμία εξαίρεση». 
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου