1 Απριλίου 2021

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 1.4.2021

Τέσσερις αστυνομικοί, ένα συνοδευτικό όχημα και μία μοτοσικλέτα της ΕΛ.ΑΣ, παρείχαν φύλαξη στον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη, ενώ υπήρχε και επιτήρηση στο σπίτι του! Όμως όλα αυτά δεν ήταν αρκετα, έτσι για τη φύλαξή του αγοράστηκαν και ...μαχητικά αεροσκάφη Rafale (!), σύμφωνα με το σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη στην «Καθημερινή».

Πάντως, σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που ρωτά «τι συνδέει την κυβέρνηση Μητσοτάκη με τον κύριο Φουρθιώτη;» αναφέρεται πως «για φύλαξη του κ. Φουρθιώτη έχουν παραχωρηθεί 14 αστυνομικοί και 2 θωρακισμένα αυτοκίνητα»!

Χθες, όπως έγινε γνωστό από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., μετά από την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο Αρχηγός, αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, έδωσε εντολή στην αρμόδια επιτροπή «να επαναξιολογήσει την απόφαση με την οποία είχε χορηγηθεί αστυνομική φρουρά στον Μένιο Φουρθιώτη». Στο πλαίσιο αυτό, μετά τη συνεδρίαση της επιτροπής, αποφασίστηκε η απόσυρση όλων των αστυνομικών, τόσο από το σπίτι όσο και από την συνοδεία του Μένιου Φουρθιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου