9 Απριλίου 2021

Τα «Ωραία» της Ημέρας 9.4.2021

Καλλιστεία στη Σρι Λάνκα: Πρώην εστεμμένη άρπαξε το στέμμα από τη νικήτρια και το έδωσε στην πρώτη αναπληρωματική.


Γιγαντιαία σαύρα 1,8 μέτρων εισβάλλει σε σούπερ μάρκετ στην Ταϊλάνδη.

Άρπαξε το στέμμα από τη νικήτρια στα καλλιστεία 

Στον διαγωνισμό ομορφιάς «Mrs Sri Lanka» και λίγα λεπτά αφότου η Πουσπίκα Ντε Σίλβα κέρδισε τον τίτλο, εμφανίστηκε στη σκηνή η κάτοχος του τίτλου «Mrs World» Κάρολιν Τζούρι και αφαίρεσε με τη βία το στέμμα από το κεφάλι της νικήτριας, λέγοντας ότι είναι διαζευγμένη και δεν πληροί τις προϋποθέσεις να κερδίσει τον τίτλο. Στη συνέχεια, η Τζούρι έδωσε το στέμμα στην πρώτη αναπληρωματική, λέγοντας πως εκείνη είναι η νικήτρια.


Η νικήτρια των καλλιστείων Πουσπίκα ντε Σίλβα κατέθεσε μήνυση σε βάρος της Τζούρι, η οποία συνελήφθη με τις κατηγορίες της «πρόκλησης απλής βλάβης» και της «εγκληματικής ενέργειας» αλλά αργότερα αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση.

Σε ανάρτησή της στο Facebook τη Δευτέρα, η Ντε Σίλβα ανέφερε ότι δεν έχει πάρει διαζύγιο, αλλά είναι σε διάσταση. «Το να είσαι σε διάσταση και το διαζύγιο είναι διαφορετικά πράγματα. Εξακολουθώ να θεωρούμαι μη διαζευγμένη», έγραψε.

Τελικά το βραβείο της επεστράφη στην Ντε Σίλβα αφού οι διοργανωτές των καλλιστείων επιβεβαίωσαν πως δεν είναι διαζευγμένη και της ζήτησαν συγγνώμη.

Πηγές: kathimerini.gr , ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γιγαντιαία σαύρα εισβάλλει σε σούπερ μάρκετ 

Μια γιγαντιαία σαύρα βαράνος εισέβαλε σε ένα σούπερ μάρκετ και ανέβηκε στα ράφια προκαλώντας πανικό αλλά και γέλια. Το ερπετό μήκους 6 ποδιών (1,8 μέτρα) βγήκε από ένα κοντινό κανάλι και έτρεξε στο κατάστημα 7-11 στο Nakhon Pathom κοντά στη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. Προσωπικό και πελάτες κρύφτηκαν καθώς η σαύρα σκαρφάλωνε στα ράφια ρίχνοντας στο έδαφος διάφορα κουτιά.

Ένας υπάλληλος του καταστήματος κάλεσε την αστυνομία που έστειλε κυνηγούς ερπετών και έβγαλαν τη σαύρα έξω από το κατάστημα, ενώ στη συνέχεια την οδήγησαν σε κοντινή βλάστηση.

Το ασυνήθιστα μεγάλο πλάσμα πιστεύεται ότι αναζητούσε λίγο δροσιά από την εξωτερική ζεστή και υγρή ατμόσφαιρα ή ότι έψαχνε για τροφή, μετά από μήνες ξηρασίας, αλλά έφυγε με άδεια χέρια. Αυτό το είδος σαύρας είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στον κόσμο και ζει περίπου 25 χρόνια.

Το σχετικό βίντεο στο: https://www.youtube.com/watch?v=b4ap1uua2oM&t=67s

Πηγές: naftemporiki.gr , 
NBCnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου