2 Απριλίου 2021

Τα «Ωραία» της Ημέρας 2.4.2021

Μητσοτάκης προς Τσίπρα με τραγούδι Σαββόπουλου: "η Ελλάδα που αντιστέκεται, η Ελλάδα που επιμένει και όποιος δεν καταλαβαίνει δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει"!

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν, σερβίρει παγωτά μεταμφιεσμένη σε αεροσυνοδό για την πρωταπριλιά!

Μητσοτάκης προς Τσίπρα με τραγούδι Σαββόπουλου 

Στη σημερινή συζήτηση για την πορεία της πανδημίας και τις συνέπειές της στην Οικονομία, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μεταξύ άλλων είπε και κάποια «ωραία»

«Ήρθα και τοποθετήθηκα κάνοντας μια απόπειρα να μην διαφωνήσουμε για στοιχεία της πραγματικότητας και να έχουμε ένα ελάχιστο πλαίσιο συνεννόησης». Και πρόσθεσε: «Τι εισέπραξα: Από την κα Γεννηματά μαξιμαλισμό, από τον κ. Τσίπρα μηδενισμό, από τον κ. Κουτσούμπα αρνητισμό, από τον κ. Βελόπουλο λαϊκισμό, από τον κ. Βαρουφάκη σουρεαλισμό».

Και απευθυνόμενος πρός τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν κόμματα που τρέφονται από την πανδημία» τόνισε, για να συμπληρώσει: «Κύριε Τσίπρα κάποτε οι αντιμνημονιακοί έμειναν χωρίς μνημόνια μόνο με το νταούλι στο χέρι. Προσέξτε γιατί και οι κορονοκάπηλοι θα μείνουν χωρίς κορονοϊό».

Κλείνοντας την ομιλία του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε προς τον Αλέξη Τσίπρα: «Και επειδή είχατε διάλογο με την κα Μπακογιάννη που σας θύμισε το δίσκο του Σαββόπουλοου "Τραπεζάκια έξω". Υπάρχει και ένα τραγούδι το "τσάμικο" στον ίδιο δίσκο, με το στίχο "η Ελλάδα που αντιστέκεται, η Ελλάδα που επιμένει και όποιος δεν καταλαβαίνει δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει". Να είναι καλά ο Διονύσης Σαββόπουλος. Νομίζω ότι ο στίχος αυτός γράφτηκε για εσάς».

Πηγή: skai.gr

Η Τζιλ Μπάιντεν σερβίρει παγωτά 

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η Τζιλ Μπάιντεν, μεταμφιέστηκε χθες σε αεροσυνοδό και σέρβιρε παγωτά σε αυτούς που την συνόδευαν σε πτήση, καταφέρνοντας να ξεγελάσει με το πρωταπριλιάτικο αστείο της ακόμη και την ομάδα της.

Τα μέλη του πληρώματος, των μυστικών υπηρεσιών και του Τύπου πήραν το επιδόρπιο που τους προσέφερε μια μελαχρινή γυναίκα με κοντά μαλλιά, η οποία φορούσε μαύρη μάσκα και σήμα με το όνομα "Τζάσμιν" η οποία μοίραζε το γεύμα σε πτήση με την οποία επέστρεφε η Πρώτη Κυρία στην Ουάσινγκτον έπειτα από επίσκεψη στην Καλιφόρνια.

Πέντε λεπτά αργότερα, η "Τζάσμιν" εμφανίστηκε ξανά μπροστά στους δημοσιογράφους που την συνόδευαν, χωρίς την περούκα της, και τους αποκάλυψε την πραγματική της ταυτότητα, λέγοντας: "πρωταπριλιάτικο ψέμα!".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου