28 Ιανουαρίου 2012

Videogames - αστεία videos!

Σε αυτή τη σελίδα θα βάζουμε τα πιο αστεία videos που βρίσκουμε, σχετικά με γνωστά videogames:

Call of Duty - Ένα παιχνίδι που πλέον παίζουν όλοι. Online θα βρει κανείς και πολύ έμπειρους, αλλά και εντελώς noobs παίχτες - κάτι που το παρακάτω διαφημιστικό ειρωνεύεται επιτυχώς:




Call of Duty - Λέγοντας οι πάντες, εννοούμε οι πάντες! Όλοι παίζουν, από τους μεγαλοτραπεζίτες μέχρι και τον χασάπη της γειτονιάς σας (στο παρακάτω video πρωταγωνιστούν και διάσημοι, όπως ο Kobe Bryant!):


Skyrim - ένα παιχνίδι που βασίζεται σε μία άλλη εποχή, όταν όλοι κουβαλούσαν μαζί τους ένα σπαθί, οι γυναίκες φορούσαν φούστες μεγαλύτερες από τα πόδια τους και όταν για τις κουτσουλιές στο κάρο σας ευθυνόταν φυσικά ένας δράκος. Πως θα ήταν άραγε αυτό το παιχνίδι αν βασιζόταν στο έτος 2012...?


Skyrim - Μία από τις μεγαλύτερες ατραξιόν του παιχνιδιού είναι οι ειδικές δυνάμεις που σας παρέχει το αίμα του δράκου που κυλά στις φλέβες σας. Για παράδειγμα με ένα φύσιγμα (και φωνάζοντας Fus-Ro-Dah στο παιχνίδι) μπορείτε να διασκορπίσετε όποιον εχθρό (ή αθώο) τολμήσει να σας πλησιάσει στους πέντε ανέμους. Όχι ότι δε γίνεται και στον πραγματικό κόσμο κάτι τέτοιο...:





(Παρεμπιπτόντως βάλαμε μόνο μερικά από τα βίντεο που κυκλοφορούν, καθώς δε θα πιστέψετε πόσα αποτελέσματα θα έχετε αν κάνετε μια απλή αναζήτηση στο youtube!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου